Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetekben ítélik az apának a gyereket a váláskor? Mondjuk egy 3 évest (tehát még nem ő dönt). És mi van, ha a nő terhes a 2. gyerekkel, ilyenkor van arra esély, hogy a nagyobbat az apának ítélik?
Ha az anya bizonyítottan nem megfelelően látja el a gyereket. Alkoholista, vagy drogos. Gyerek alultáplált.
Nem kapta meg a kötelező védőoltásokat. Hidegben, mocsokban nem neveli. Fizikai, vagy lelki sérült a gyerek.
Ilyen kis gyereknél csak nagyon indokolt esetben ítélik az apának. Bizonyítani is kell, hogy az anya rosszul bánik vele. Kevés az esély, hogy az apának ítélik.
Testvéreket nem választanak szét, ha anyuka anyira alkalmatlan az újszülötett haza se viheti a korházból elméletileg mennek az apához de mit kezd egy férfi 2 4 év alatti gyerekkel...
Kilép a munkahelyéről él a gyesből, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb.
A bíróság 1 éves, 5 és 6 éves lányokat az édesapának ítélt.
Testvéreket nem választották szét.
Az ok: Az édesanya agresszív alkoholista-
Én voltam az 5 éves kislány..
"Kilép a munkahelyéről él a gyesből, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb."
Miért menne gyes-re, egy apa ugyan úgy mehet gyedre mint egy anya, ez mellett járna a családi az adókedvezmény és a gyerektartás az anyától. Fordított helyzetben az anyának is ugyan ennyi jövedelme lenne.
Ugyan annyi de ez nagyon szar pénz az eddigi életed is oda a nök nem véletlenül depisek szülés után nem csak a hormonok hanem a megváltozott élethelyeztet miat is vajon megig bírja a pasi pénz haverok szabadnap nélkül, nem mondom hohy minden férfi alkalmatlan de a nök is stöknének a helyzetből pláne egy pasi.
Az első alkalomal paszolná a könyköt a nagyinak és menne haverozni kocsmázni baromi sok nő is így tesz.
Elvileg a bíróság megvizsgálja mindkét fél életkörülményeit, és amelyik szülő alkalmasabb a gyermek nevelésére, ott helyezik el. Sztem is ritkán választanak szét testvéreket, bár itt még meg se született, akkor nem tudom, mi a helyzet. Ha a szülők meg tudnak egyezni, akár közös felügyelet is lehet.
Utolsók! Az miért baj, ha odaadják a gyermeket a nagymamának? Nem kell, hogy a gyerek össze legyen nőve a szüleivel, és a nagymamának is jár az unokázás, a szülőknek pedig a kikapcsolódás. Vagy ha beteg a gyermek, és a szülőknek dolgoznia kell. Akik nem váltak el, azok is "le szokták passzolni" a gyermeket a nagyinak, sztem ez nem bűn. Az én anyukám már alig várja, hogy elég nagy legyen az unokája, és végre nála tölthessen néhány napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!