Gyümölcs napon lenyelhetem a spermát?

válasza:Sok benne a fehérje és van jó adag kalória tartalma is....
Nem is gyümölcs, tehát ha így nézed nem...., de ha a sexet is beáldozod a fogyókúrádra akkor meg is érdemled.
Csináld úgy ahogy te szeretnéd ha rám hallgatsz, nem fogja számottevően befolyásolni a fogyidat.... 28/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:na.:D látod télleg.
am szőlőcukor+kúgos anyag+ spermiumok..
Kapcsolódó kérdések:
Most komolyan, mit tegyek, ha a paradicsomon, répán, almán, és banánon kívül nem vagyok annyira oda másért. Én hiába eszem pl. egy almát ha éhes vagyok, attól csak még éhesebb leszek, és annyira megfájdul a gyomrom, hogy rá kell ennem valamit, hogy csillapodjon. De így oda az egész....:-(
Már csak az utolsó 5kg van hátra.
A gyümölcs sem igazán enyhíti a vágyat de legalább jobb utána.
Kedves fogyókúrázok,diétázók! Mai naptól elhatároztam, hogy itthon készítgetek friss gyümiből-zöldségből levet! :-) van gyümölcs-zöldség turmixom, tapasztalatokat várok, mik azok a gyümölcsök,zöldségek amiket ha összeturmixolok jó izű ital jön ki belőle! Ti milyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!