Az létezik hogy az általam készített smoothiktol fogyok?
Figyelt kérdés
1,5 hete elkezdtem magamnak sok zöld salatakbol és különféle zöldségekből, bananbol smoothikat készíteni és azt vettem észre, hogy a derekam korfogata csökkent, ill a fenekem alatt lévő narancsbor halvanyodott. Ez lehetséges hogy a smoothiktol van? Ugyanugy eszem, mint eddig, csak iszom ilyeneket mellette napi 2x. Fogyasztok mellette tésztát, kenyeret tehát nem dietazom. 30N2020. máj. 15. 09:21
1/7 anonim válasza:
Nem. Ha ugyanúgy eszel mellette és még pluszban ezeket is iszod, akkor nem ettől lehet.
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha nem diétázol akkor ezzel csak plusz vitaminokat és kalóriákat viszel be, a banánnal ráadásul egész sokat. Hozzáteszem jobb, mintha mást ennél pluszban, de ez tuti nem fogyaszt.
3/7 anonim válasza:
Nem értek egyet az előző válaszolókkal mert ezek a zöld dolgok az emésztésednek nagyon jót tesznek, úgyhogy simán lehet hogy amit beviszel az emiatt máshogy bomlik le és szívódik fel.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolso! Pont ezért kérdeztem! Az anyagcserem is felgyorsult! Biztos van benne a novenyeknek szerepe, hisz nagy mennyiségű rostot viszek be ezaltal.
2020. máj. 15. 13:10
5/7 anonim válasza:
Van a rostoknak szerepe, segítik az emésztést, kb. kitakarítanak. Simán elképzelhető.
6/7 anonim válasza:
A smoothie-val nem sok rostot viszel be. Pont ez a hátránya, miv el összevan benne turmixolva minden ezért a rost-szálak is összetörnek és nem sokat ér az egész. Ha a reggeli szalonnás tojást kiváltotta a zöldség smootie akkor az már egy lépés előre, de szerintem sokkal inkább placebo-hatásról van szó.
7/7 anonim válasza:
Szerintem arról lesz szó, hogy elmúlt a puffadás.
Amikor pufibb vagyok, dundibbnak tűnök, mint amikor lemegy a hasam, mert pl. böjtölök, meghajt valami vagy csak elmegy a puffadás. De kilóba ugyanannyi vagyok.
A zöldségek segítenek az emésztésben, ezért lehet h kisebb a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!