Le kell fogynom 10-12kg-ot egy hónap alatt, Hogy csináljam?
Háát sikerülhet...étkezések előtt almaecetet iszol,na meg sok-sok zöldteát.....na meg ott a hal,a fahéj,a natúr joghurt, a kefír....ezek mind diétásak....és heti négyszer-ötször valami mozgás...de ha több időd lenne elég lenne a három-mégy is....sok sikert nekeeeed!!!!:)
De én szívesen fogyóznék veled,mert nekem is van 8-9 kg feleslegem....:S Ha szeretnéd,akkor támogathatnánk egymást.
1 hónap alatt sajnos nem fog menni ha zsirból akarod fogyni azt a 10-12 kg. 2-3 hónap legalább kell, és még az sem kizárt,hogy több lesz mivel ahogy közeledsz az ideális súlyodhoz egyre lassabb, nehezebb lesz.
Amit tehetsz: szénhidrát bevitel csökkentése és heti 4-5x 1óra mozgás.
1 kg fogyáshoz 7500 kalóriát kell elégetned.
1 nap kb. 2000 kalóriára van szükséged.
12 kg x 7500 kalória = 90000 kalóriát kell leadnod.
30 nap x 2000 k = 60000 kalóriát égetsz el 1 hónap alatt.
Vagyis 30000 kalóriát kell lesportolnod, ha egy hónapig EGYETLEN FALATOT SEM eszel.
1 óra futás/aerobic kb. 400 kalória.
30000/400 = 75 óra
75 óra / 30 nap = 2,5 óra
Tehát mindössze 2 és fél órát kell futnod minden nap, ha semmit nem eszel. Így jön ki a 12 kg egy hónap alatt. Szabadnapot nem tarthatsz, és semmi kaját nem ehetsz, inni is csak vizet lehet. Kis probléma adódhat: kaja nélkül nem bírsz majd mozogni. De ha eszel, akkor még többet kell sportolnod.
Végkövetkeztetés: marad a láblevágás.
Hat ne igy, az biztos. Csak a cimet olvastam el, es azaz igazsag,hogy egy honap alatt nem tudsz leadni 12 kg-t,hogyha ennyire surgeted... nem lenne jobb 2-3 honap alatt leadni azt a zsirt, legalabb nem lenne annyi narancsbor es lotyogo bor utana...
Te tudod mit csinalsz. Csak tedd fol a kerdest magadnak,hogy megeri vagy nem! :)
Sok szerencset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!