Ha 3 hétig mindennap csak 1 szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszek vajasan meg szalámival akkor mennyit fogyhatok?
Ez súlyos koplalás barátom ...
Inkább egyél normálisan,csak egészséges kaját.
Pl:reggeli:teljeskiörlésű kenyérből szendvics,vaj,csirkemell sonka,sajt.
Tízórai:Joghurt.
Ebéd:Sült csirkemell rizibizivel.
Uzsonna:Narancs
Vacsora:7 óra előtt tedd meg,amiben nincs szénhidrát.
Kb igy kellene enned...
Nem akarlak elkeseríteni, de nem valószínű a 10 kiló fogyás.
Ha mégis, akkor abból legalább a fele csak víz, és nagyjából vissza is jön az első alkalommal, amikor rendesen fogsz enni.
Főleg úgy, hogy ezzel csak tartalékra kapcsolod a szervezeted, és eztán már nem ehetsz annyit, mint eddig, legalább 300-500 kcal-val kell csökkentened a tápanyagbevitelt, ha nem akarod mindet visszahízni.
Ezen kívül ha lassú az anyagcseréd, vagy nincs rettentő nagy felesleged, a 3 hét alatt 6 kiló mínusz reálisabb, de ebből is a fele víz.
Nem éri meg.
így nem fogsz lefogyni, de nekem van egy jó trükköm:
minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet és akkor nem lesz olyan nagy az étvágyad, és minden falathoz igyál egy korty tejet, vízet, teát vagy amit csak akarsz. :) a lényeg a sok folyadék és persze a mozgás! ; ) sok szerencsét!
én most 170 cm és 45 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!