Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi diéta. Azt irja hogy a...

Norbi diéta. Azt irja hogy a Vitalinea Danone joghurtokat lehet enni egész nap de az már kiment a forgalomból akkor a light-ot lehet enni egész nap?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:

úristen, nem lehet már kapni apenta ásványvizet, jó helyette a theodora is? :S

Nézz utána, hogy mik a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, mikor, mire, miért van szükség, hogyan működik a zsírcsökkentő diéta stb.

És akkor nem fogsz butuska kérdéseket feltenni.

Jót akartam...

2011. ápr. 3. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A light-ban kevesebb a zsír, de a cukor ugyanannyi vagy több. NATÚR joghurtot ehetsz egész nap (ha gyümölcsöset akarsz, akkor natúrba pár szem fagyasztott gyümi). Gyümölcsös felejtős.
2011. ápr. 4. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A light-ban is sok a cukor sajnos, de ha uzsonnára vagy este egyet betolsz, attól még nem dől össze a világ. Viszont én egynél többet nem ennék naponta, és azt is csak az édesség kiváltására. Édesítőszereset lehet egész nap bármennyit enni, de azt meg nem enném.
2011. ápr. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

16 éves lány vagyok,158 cm, és kb.59 kg. Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát, kb mennyit fogyhatok vele?

Light colát szabad inni a diéta során? Az probléma, ha megszakítom a diétát egy hétre, de azután folytatom?

Light kóla diéta alatt? Valaki itta rendszeresen?

azt olvastam az a vörös hajú magyar modell aki a topmodellleszeket vezette (vmilyen viki) is egy csomó ideig light kólán és zöldalmán élt. én persze nem akarom ezt, csak nassolás helyett inkább light kólát innék, mert alig van benne kcal, finom és engem kifejezetten...

Fogyókúra, diéta alatt egyáltalán nem jó, ha light colát iszom?

Fogyózom már egy ideje, rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, néha teát (cukor nélkül), vagy 100%-os gyümölcsleveket, de már hiányzik a kóla íze. Lehet inni fogyókúra alatt a light kólát, vagy sem?

Mi a helyzet a Cola Light-tal?

(A 90 napos diéta közben. )

Szénhidrátmentes diéta alatt fogyasztható vörösbor és light cola?

A párommal Gastroyal szénhidrátmentes diétán vagyunk, a kérdésünk annyi lenne, hogy a fogyókúra mellett egy este "engedélyezett-e" egy kis vörösborozás, persze szigorúan light colával... :) A választ előre is köszönjük!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!