Norbi diéta. Azt irja hogy a Vitalinea Danone joghurtokat lehet enni egész nap de az már kiment a forgalomból akkor a light-ot lehet enni egész nap?

válasza:úristen, nem lehet már kapni apenta ásványvizet, jó helyette a theodora is? :S
Nézz utána, hogy mik a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, mikor, mire, miért van szükség, hogyan működik a zsírcsökkentő diéta stb.
És akkor nem fogsz butuska kérdéseket feltenni.
Jót akartam...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Light colát szabad inni a diéta során? Az probléma, ha megszakítom a diétát egy hétre, de azután folytatom?
azt olvastam az a vörös hajú magyar modell aki a topmodellleszeket vezette (vmilyen viki) is egy csomó ideig light kólán és zöldalmán élt. én persze nem akarom ezt, csak nassolás helyett inkább light kólát innék, mert alig van benne kcal, finom és engem kifejezetten...
Fogyózom már egy ideje, rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, néha teát (cukor nélkül), vagy 100%-os gyümölcsleveket, de már hiányzik a kóla íze. Lehet inni fogyókúra alatt a light kólát, vagy sem?
(A 90 napos diéta közben. )
A párommal Gastroyal szénhidrátmentes diétán vagyunk, a kérdésünk annyi lenne, hogy a fogyókúra mellett egy este "engedélyezett-e" egy kis vörösborozás, persze szigorúan light colával... :) A választ előre is köszönjük!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!