Segítség!? :SS (fontos! )
Elsődlegesen a táplálkozásodon kellene változtatni,mert ezen van a hangsúly. A sport csak egy plusz ami segít a fogyásban.
De ha a táplálkozáson nem váltiztatsz akkor nem sokat ér a sport.
Próbáld a gyors gyaloglást.Kíméli a térdet,ingyen van,és ebben az időben is lehet. Vagy pl vaterán lehet már szerezni pár ezerért szobabiciklit.
nekem először azt hitték h szalagproblémám van, és akkor a biciklit meg az úszást ajánlották. Ha jó tempóban csinálod, akkor mindenhonnan fogyaszt
aztán meg rájöttek, hogy igazából a porc vált le, amire meg pont szar a biciklizés (jah, volt pár fájdalomtól átbőgött éjszakám az okos dokiknak köszönhetően), meg az úszás sem (szerencsére azt nem próbáltam), igazából olyan mozgás kell neki, amiben nincs oldalirányú kitérés, azaz csak egyenesen mozog a térded, és nem éri nagy terhelés. pl... ö... gyaloglás, ja :D persze ha belerúgtam egy kőbe, akkor kapott egy kis tangenciális kitérítést és képest volt 3 napra is bevágni a durcit. Na viccet félretéve, én ebben az időben baromi sokat gyalogoltam (gyorsan) néha pedig futottam és jégkoriztam (szigorúan vasmerevítős térdvédővel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!