Dagadtnak számítok?
amikor elrtem a 88 89 kilót aztmondtam álj, elkezdtem kevesebbet enni és futni most ilyen eredményeim vannak
77 KG [link]
73 KG
de még mindig nagyon kövérnek érzem magam, mi a véleményetek? UI 182 CM
Nem vagy dagadt, viszont egy kis izom elférne rajtad, hogy legyen valami formád. Futástól viszont nem leszel izmosabb, erőedzést kéne csinálnod.
Amúgy grat a fogyáshoz!:)
2. vagyok.
Hát beszerezhetsz súlyzókat pl, erősíthetsz magadtól, szétnézel, hogy miket lehetne csinálni, utána keresgélsz, ha már az internet világában élünk.
De pl ami nekem nagyon tetszik (én nem csinálom, amúgy se túl nőies dolog, bár lehet majd egyszer kipróbálom) az a fegyencedzés, aminek a lényege, hogy saját testsúllyal edzel.
Kell hozzá egy könyv(amit csak 1x kell megvenni), és egy k..rvanagy adag elszántság.:)
Beszerezhetsz húst, paprikát, paradicsomot, uborkát. Egy kis tojást, halat..
Miközben kenyér, rizs, tej stb. helyett ezeket eszed, nyomhatod otthon ingyen a fegyencedzés programot. Feltéve hogy nincs kedved thaiboxolni, ha van akkor ne fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!