Mik azok az ételek amiket mindenképp száműzni kell, és mik azok amiket érdemes ha tartok itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék életmódot váltani, tudnátok ehhez írni nekem ételeket?2013. dec. 20. 16:22
1/9 anonim válasza:
SEMMIT nem SZABAD számüzni, hanem csak az arányokat kell módosítani.
2/9 anonim válasza:
Azért ha a cukrot és a fehérlisztet hanyagolod az csak jót tesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam nehéz a mértéktartás, ezért inkább száműznék néhány dolgot, és helyette amiket célszerűbb fogyasztani.
2013. dec. 20. 17:38
4/9 anonim válasza:
legyen otthon zöldség, tojás, hús, gyümölcs, zabpehely, köles vagy barna rizs, túró, hal, fűszerek
többi mind fölösleges
5/9 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet.
Amit én napi szinten fogyasztok: Tk kenyér, zabpehely, rizs, zöldségek, tojás, hal, hús, (fehérjepor mert edzek), este túró, olajos magok.
Amit csak hedonizmusból, az a méz, natúr kakaópor, mazsola, kókuszreszelék, gyümölcsök.
Ja és a napraforgó olajat felejtsd el. Inkább oliva vagy kókuszzsír.
6/9 anonim válasza:
Halott állat és halott növény legyen otthon. Élő is lehet.
Más nem kell. Túró, búza vagy rizsféle.. fölöslegesek. Abszolút.
7/9 anonim válasza:
én úgy fogytam le, hogy ha nassolni volt kedvem, mindig puffasztott rizst vagy búzát ettem.
8/9 anonim válasza:
Hiszen azok jó kis kaják hízáshoz.
9/9 Pienisuu válasza:
KÓKUSZZSÍR, XILIT, ABONETT, SOVÁNY TEJTERMÉKEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!