A fősuli első félévben felszedtem rendesen. Fiúszemmel jó ez, vagy már kövér vagyok? (kép)
Egyértelműen látszik, hogy gabonaevő vagy.
Én férfi szemmel az egészséges női testet tartom igazán vonzónak, és az életmódoddal nem éppen effelé haladsz.
Azt nem tudom kövér vagy-e, de a többi nőhöz hasonlóan téged is leparancsolnálak a szénhidrátokról.
A szakirodalom szerint a nők által ideálisnak vélt súly alatta van a férfiak által ideálisnak tekintett súlynak, tehát valóban férfiakat érdemes megkérdezni arról, hogy nekünk mi tetszik. :-)
Nekem így ruhában vonzónak tűnik az alkatod, a combod és a feneked kifejezetten nőies, bár nem igazán jön le nekem a kép alapján, hogy van-e nagy "úszógumid". De valószínűleg nem árt odafigyelned, hogy túl sok súlyt már ne vegyél fel. Illetve ruhában azért máshogy néz ki az ember mint nélküle, pl. a nadrág formálhatja a feneket (laposíthat), a ruha elrejtheti a hasat vagy az úszógumit. Szóval a fotóról mondtam véleményt. :-)
Nö vagyok, bocsi a hozzaszolasert. :)
Van rajtad par kg, de sztem csinos vagy. En hasonlo alkattal nem voltam ennyire nöiesen csinos.
Ha fogyni akarsz, magadert tedd, ez a lenyeg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!