Ilyen házi édességet nyugodtan ehetek fogyókúra alatt?
Najó ti fogyás bajnokai...
Kedves kérdező, a mazsolán kívül minden mehet. De ha 2hetente eszed, akkor mehet egy pici abból is nyugodtan! Sok sikert a fogyóhoz :)
Ha 2 hetente hét és fél szem mazsolánál nem eszel többet, akkor nem követsz el végzetes hibát. De ha mégis több lenne, akkor fuss 18, 456328 km-t és mindjárt minden bűnöd bocsánatot nyer.
Tényleg ez a legnagyobb problémád? Edd meg nyugodtan és mozogj kicsit többet és annyi.
a 3. és 4. válaszoló elmehet a pokolba nyugodt szívvel -lélekkel.-(elnézést, de ha már egyszer kigondoltam). ekkora bunkók egyáltalán minek válaszolnak?! Ettől lesz szebb a napjuk? Egyébként meg nyugodtan megeheted. Főleg hogyha kéthetente 1 eszel csak ilyeneket.
Nem kell minden finomságot 100%-ig megvonnod magadtól.
Szerintem eggyesek idegbetegek a jelenlévő kommentezők közül. Olyan minth már annyira "foygókúra mániás" kis göcsedékeklennének, hogy nem birnak elvonatkoztatni, és mélyen tudatalatt irigylik a másikat minden finom falatáért hogy ő eheti, és magukban makogják az utcán ahányszor meglátnak egy embert egy túrórudival vagy fornettivel a kezükben hogy hááhá!!!!!!!! Mennyit fog hizni. Dejó dejó, hogy én enm:P 245.67 kcal abbol 57.g ch és 23 g cukor.huhhu Fini forneti.
Azok irtak az elején neked. Nézd szerintem lehetetlen uyg fogyni hogy nem raksz bele egy kis nasi minden héten egyszer. Én pl mindig pénteken eszem csokit. nem tudom valahogy akkor kivánom meg. De ez a joghurtos Egészség bomba 1000000 X jobb. És meg merem kockáztatni hogy még segited is a diétád, azáltal hogy sok vitamint potolod, ( mazsola, mandula élőflóra) ezek segitik az emésztést stb. Jah és ne feledjük a fontossági sorrendet 1. egészség 2. esztétika. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!