Nem hánytatom magam, viszont rendszeresen kiköpöm az ételt, hashajtót és fogyasztószert szedek. Ez bulémiának számít? És mit tegyek?
Szerintem el kéne beszélgetned egy pszichológussal.
Tulajdonképpen direkt csinálod? Mármint nem kívánja a szervezeted, vagy te nem akarod, hogy meghízz?
Mert szerintem a bulémia, anorexia az a szándékos hánytatás, "éhezés" és a többi. Viszont ez az eset elég közel áll hozzá.
Gyorsan keress fel pszichológust! Tényleg nem gyógyultál meg: egyáltalán nem normális a hashajtózás és az étel kiköpése és hogy ilyen keveset eszel.
Mi az oka hogy ezt csinálod?
Addig is próbálj többször étkezni egy nap, többször kevset, de legalább 3x étkezzél. Ha ennyire nyomaszt hogy elhízol, növényi alapanyagokban gazdag étrendet fogyasszál, azaz zöldségeket, krumplit-hajában főzve, tésztákat, hüvelyeseket, mandulát, diót, olajos magvakat, mákot, szezám magot.
Fontos lenne hogy harmóniába kerülj magaddal, próbáld megszeretni a tested, esténként gyönyörködj magadban, önszugessziókkal is segíthetsz: mondogasd minél tgöbbször: "szeretem, elfogadom magam"
Segíthet ha társaságba jársz, valamilyen csoportos sportot űznél, járj táncolni! Segíthetnek túllendíteni ezen az állapotodon.
Annak számít...!
Nem gyógyítottak ki. Irány egy jó pszichiáter, mert belehalhatsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!