Miért olyan drágák a Norbi update-es élelmiszerek?

válasza:hogy norbi baromi gazdag legyen!!
inkább ne egyél lisztet, az a legjobb és legolcsóbb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gondolom más alapanyagokból állítják ezeket elő,nem tudom...
De mondok valamit,amit mindenhol hangoztatni kéne.Ha nincs rá pénzed,ne vedd meg!Ha Update-diétázni szeretnél NEM kötelező hozzá update-termékeket is venned."Hozott" anyagból isd tökéletesen kivitelezhető!

válasza:

válasza:Én alá írom, hogy az átlag emberek által tud a Norbi Audi A8-assal járni, DE a módszere TÖKÉLETES. A liszten gondolkodom, de amúgy nem veszem meg az Update termékeket, viszont a kódokkal 3 hét alatt -5kg.ot leadtam, úgy hogy nem sportolok egyenlőre. És aki elolvassa a könyvét az rájön arra hogy mennyi mindent jól lát a Norbi. Ajánlom figyelmetekbe amit az Utolsó Titok c. könyvében leír, hogy mi az elhízás, és az emberi rossz mentalitás forrása. Én ezt az életmódot választottam, és büszke vagyok arra amit eddig elértem, és amit még ezután elfogok, és azt is tudom, hogyha lesznek gyerekeim mit fogok másképp csinálni, mint ahogy engem is csupán szeretetből "felhizlaltak" a családtagok; Ügyes voltál, tessék egy csoki. 5-öst hoztál haza egész héten? Elmegyünk szombaton a McDonald's-ba. Oké néha én is elfogok menni, és majd a gyerekeimet is elfogom vinni, de nem az lesz "kajának" minősítve.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Egy barátnőm szeretne olyan módon lefogyni, hogy nem a hagyományos bolti, hane az update termékeket fogyasztja, illetve fehér liszt helyett például barna vagy rozslisztet. Szerintetek lehetséges ez?
6 hete update szerint élek, már fogytam is 4kg-ot, de a Master mix-nek eléggé jellegzetes az íze, és akármit sütök érzem rajta...Készítettem már palacsintát,nokedlit,sütiket és sós "finomságokat". Tudja valaki,hogy mivel lehetne "elnyomni" ezt a förtelmes ízt?? Vagy...
Norbi updáréval csak nyers anyagokat lehet fogyasztani?
Ki, mivel helyettesíti a kenyeret (ami szintén 1 kódú)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!