Hatásos az almaecet kapszula? Van mellékhatása?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni, mellette diétázom.2007. aug. 13. 22:04
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Mellékhatása nincs,hatásosságát hónapokban mérve lehet lemérni.Jó diétával,kitartással eredményt érhetsz el.Sok sikert!
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nekem annyit segített, hogy rendbetette az emésztésemet. Ritkán volt székletem, és ezt a problémámat helyrehozta. Nem diétáztam mellette, így én nem is fogytam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan hat a zöldtea forte kapszula?
heti 4x sportolok, alapjáraton is kb annyit eszem, mint egy kiscsibe, szóval nem a kajálás mértékével van nálam a probléma. most 2. hete járok edzőterembe, de gondoltam, valamivel felgyorsítanám a fogyást. ezzel a kapszulával mi érnék el? gyorsabban fogynék, vagy...
Almaecet kapszula gyomorsav ellen?
Javasolták az almaecet kapszulát, mivel állítólag lúgosító hatása van és a gyomorsavval kellene valamit kezdeni, főleg étkezéssel. Mikor kell bevenni? Étkezés előtt, után, közben?
Segített már valakinek lefogyni az almaecet kapszula vagy csepp? Ha igen, akkor melyik?
Segített már valakinek lefogyni az almaecet kapszula vagy csepp? Ha igen, akkor melyik?
Almaecet kapszula mennyibe kerül?
Hol a legolcsobb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!