Milyen a Removyl nevezetű fogyókúrás tabletta?

válasza:Igen tényleg hihetetlen és nem is igaz, nagy átverés. Én is ezen felbuzdúlva, hogy pár nap alatt gyors fogyás várható. MEgrendeltem a készitményt, persze hogy egy dekát sem fogytam. RÁadásul még a neten azt hirdeti , hogy ugy eszel ahogy akarsz, a papirra amit küldenek ráirják, hogy zsirszegény diétát SEGITHETI!!!!
Szóval ennyit erről a gyors fogyásról....
Én is bedőltem. Megrendeltem (kisebb vagyonért) és semmi. Pedig még diétáztam is mellette. Kb 1 napig valóban elveszi az éhségérzetet de aztán a nagy nulla. Nekem csak arra volt jó, hogy aludni nem tudtam tőle.
Ne hagyd átverni magad! Jutalmul azóta is van képük küldeni a reklám leveleket...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az a helyzet, hogy nagy baba voltam (nagy súllyal), és édesanyám (54 éves) a szülés után meghízott. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy már a lábai nagyon fájnak a súlya miatt. Próbált már többféle fogyókúrás tablettát, "fogyasztó övet" de ezek sajnos nem használtak....
Szeretném megkérdezni,kinek vált be ez a tabletta? Ki halott róla vagy ismeri,jó lenne mindenfajta tapasztalatot ismerni róla. Köszönöm. Nem érdekel,ne zabálj vagy mozogj hasonlók,eleget mozgok, és nem zabálok :-(( Tartom a súlyom,de le kéne menni vagy 10.kg-nak. Köszi.
Tablettáról amit a tv-ben reklámoznak (TOP SHOPP) mint egy fogyókúrás tabletta (Horváth Éva reklámozza) És még van még egy! Kosmodisk Classic - Hátfájás ellen. És erröl hallott valaki valamit!?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!