Felkelés után mikor érdemes reggelizni?
miután egész éjjel éhezik a szervezet, ezért felkelés után 1 órán belül illik neki adni hosszú felszívódású szénhidrátot, zabpehely, gyümölcs.
A mondatod közepét nem értettem :D
Amikor jól esik.
Van, aki rögtön tud enni. Van, aki fél-egy óra múlva.
A lényeg, hogy reggelizzél.
Amikor neked jó. Én délután 2-3-ig garantáltan nem eszem s ha néha mégis (mert ha már reggeli van rokonnál, én is elcsábulok), mindig megbánom. Teljesen mindegy az összetétel és a méret, rossz. Gyerekkoromban is csak éhessé és enerválttá tett valamiért. El is híznék, ha reggeliznék, de ahhoz előbb mazochistának és egészségemmel nem törődőnek kéne lennem, szóval nincs esélye.
Sokan nem tudnak rögtön enni, csak 1 óra múlva, az is teljesen jó. Egyszerűen nem lehet rosszul elosztani az ételmennyuiséget a napban, ez teljesen egyéni, a szervezetnek pedig nem nagyon számít, amíg az adott ember jól érzi magát úgy.
Az anyagcsere köszöni, megvan akkor is, ha akár napi egyszer eszünk, ennyi kevés a lassuláshoz. Több nap koplalás kell ahhoz. Több évtizedes nemreggelizés után is az átlagnál gyorsabb az anyagcserém, de rengeteg cikk is taglalja, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!