Hogy szoktassam a kiságyban alvás hoz?
1 éves kislányom csak mellettünk hajlandó elaludni. Ha leteszem a kiságyba rögtön föl kel játszik és mar nem is almos.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Na, szuper megoldás, 1-es! Kérdező, kérlek, ne kövesd az 1-es tanácsát!
Téged zavar, hogy Veletek alszik? Csak azért kérdem, mert az én gyermekeim addig aludtak velünk, amíg éjjel szopiztak. Aztán ahogy elválasztották magukat, átaludták az éjszakát, és gond nélkül beszoktak a saját ágyukba. Lehet, hogy a babád utálja a kiságyat. Az én fiam utálta, egy napot nem aludt benne, aztán amikor átkerült másfél évesen a szobájába, kapott egy junior ágyat, és nem kelt föl (egészen mostanáig, most 4 éves, elkezdett félni a sötétben, át kell vinnem közénk éjszaka).
A gyermekek nagyon sokat változnak egyik napról a másikra. Az is természetes, hogy veled akar aludni, az is szuper, ha majd átszokik az ágyába, és az is természetes lesz, amikor majd beindul az absztrakttól való félelme, és megint csak a szülői ágyba fog tudni aludni. Neked egy a dolgod: értsd meg az igényeit, és segíts neki megtalálni a megoldást! Ha a veled alvás a megoldás, akkor is! Pár év múlva már az arcra puszi is ciki lesz a számára!
Köszönöm a megnyugtató választ.
Nem zavar hogy ott alszik el mert ha elaludt beteszem az ágyába. Onnantol semmi baj sincs.
Csak jobb lenne ha ott tudna elaludni.
Jó, tudom kár volt erre szoktatni de már ez van.
De egy ennyi idős gyereknek hogy magyarázod el hogy az az ő helye es ott KELL aludni.
Sírni én se szivesen hagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!