Hogyan szoktattátok ágyba az egy-ket hetes babatokat?
Figyelt kérdés
Csak rajtam alszik, amint matracot er felkel. Es eddig csak szoptatasban aludt el.
Nem baj nekem persze, kivarom ha kinovi. De tartok tole hogy jobb lenne idoben jo szokasok kialakitasara hajtani. Minden erdekel, koszi
Ja, es ejjel is velem alszik. Es ha kimegyek pisilni vagy barmi, azonnal felebred. Szoval nem idealis.
Nem mellesleg van meg egy gyerekem, szoval miatta se artana.
2020. máj. 12. 13:24
1/7 anonim válasza:
Mindig megpróbáltam lerakni mikor már mélyen aludt. Olyan 1,5-2 hónapos korára már ez sikerült. Most 8 hónapos. Saját ágyában alszik el, de még mindig van, hogy hajnalban magam mellé veszem mert annyira rosszul alszik és mellettem jobb neki
2/7 anonim válasza:
Vettem babafészket, azt beleraktam a kiságyba, azóta jól alszik. Ha nagyon nyűgös, akkor odaveszem magunk mellé a fészekkel együtt.
3/7 anonim válasza:
Nem altattam soha magamon. Mielőtt ilyet csinálnék altatás témában, mindig átgondolom, hogy csinálnám-e az adott solgor minden nap többször. Amit nem, azt ki sem próbáltam az altatáshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi utolso. Ez szerinted valasz a kerdesemre?
2020. máj. 12. 15:48
7/7 anonim válasza:
Szintén, amikor mélyen aludt betettem a kiságyba. De volt, hogy felébredt és végül egész éjjel vele kellett aludnom, különben én sem aludtam volna egy szemhunyasnyit sem. Mindig beraktam a kiságyba, amikor elaludt, aztán egy idő után, ha fel is ébredt, visszaaludt magától. Most már egész éjjel a kiságyban alszik kb 1-2 hónapja, most 4 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!