5-6 hetes babának éjszaka ugyanúgy 3-4 óránként kell szopnia, mint nappal? Vagy már többet kellene aludnia egyhuzamban?
Szia!Semmi baj nincs a babáddal,ha kéri adj neki:-)Nekem a kislányom kb 7-8 hetes koráig kelt fel éjszaka enni,azóta nagyjából (van mikor nem sikerül)végig alszik kb reggel 4-5-6 óráig,úgy hogy este 19 körül kap enni.Most 12 hetes.
Kialakul majd a Te babádnál is:-))
Nálunk hál isten nagyon ügyin gyorsan ment!Vagy 4 hetes koráig kelt 3 óránként,majd utána már csak kétszer és 8 hetes korától már csak 4-5 között és 12 hetes korában mikor egyedül aludt a szobában (mert mi betegek voltunk)Akkor aludta át először az éjjelt!Majd 3 napra rá átköltöztettük a szobájába,és csak akkor kel éjjel ha növekedésugrás miatt éhes,vagy ha jön a foga!
De barátnőmé is 8 hós és az ő babaája még mindig legalább 2* kel éjjel szopizni!Az én lányom is csak anyatejes volt és mégis leszokott az éjszakai szopiról!Szóval szerintem adj neki amikor csak kér!Ne húzd ha felkel főleg éjjel!Mert ha rögtön megszopiztatod,gondolom hamar vissza is alszik!Te is gyorsabban alhatsz!Amint elég neki úgyis tovább fog aludni!De ez mind babafüggő mint minden!
Gratulálok!Jó babaázást!
Csak anyatejes a kislányod?
Amúgy teljesen normális, ne légy tanácstalan:)
Az én babám tejes+tápszeres, ennyi idősen már végigaludta az éjszakát, a barátnőm ugyanannyi idős fia is tejes+tápszeres, ő most, 4 hónaposan hagyta el az éjszakai evést.
Szóval ne aggódj, ez totál babafüggő.
Az a vicces pillanat, amikor a gyerek nem kel fel enni, te meg ott tipródsz az ágyánál, hogy "úristen, nem ébredt fel a baba, most mi van???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!