Aki dolgozott kicsi baba mellett hasonló helyzetben, mint én, leírná a tapasztalatát? Többi lent.
Én nem dolgoztam, hanem suliba jártam kéthetente, amikor ennyi idős volt a babám. A cumisüveget felesleges volt erőltetni, nem fogadta el. Ezért tejpépet és gyümit/főzeléket (erre már nem emlékszem pontosan, nem tegnap volt) kapott abban az időben. 7 hónaposan már szerencsére eszik mást is, nem volt különösebb gond.
Arra készülj, hogy neked biztos el kell majd vonulnod legalább egyszer fejni, ezt számold bele.
Én vagyok jelenleg ilyen helyzetben. Babám fél éves volt, mikor rész munkaidőben kezdtem (ez heti 3x 6 óra távollétet jelent).
Nagyon jól bírja, 2x az apukája, egyszer a nagymamája vigyáz rá, mindkettejükkel élő kapcsolat volt eddig is, szerintem fel sem tűnik neki, hogy nem vagyok ott. Mondjuk ő most már átszokott a tápszerre, de eleinte úgy csináltam, hogy indulás előtt és hazaéréskor megszoptattam, 2 között pedig kapott gyümölcsöt, főzeléket, lefejt tejet (persze ebben szerencsém is volt, mert gyorsan ment a hozzátáplálás). Nem kell emiatt aggódni, ha már máskor is vigyáztak rá mások, akkor gyorsan hozzá fog szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!