13-14 hónapos korban érdemes elkezdeni a baba úszást?
Tudom mire épül a babaúszás! S azt is, hogy milyen káros hatása lehet, ha nem épül le a búvárreflex, s nem tud ráépülni egy magasabb rendű reflex.
S így lesznek a tanulási problémás gyerekek!
jaj de nagy hülyeséget írtál 2. és utolsó.....!
akkor vidd, amikor akarod.
és nem kötelező víz alá tenni a babát, ha nem akarod!
úszni pedig nagyon jó fejlesztő, pici korban a legjobb úszásra vinni, csak lebegteted a vizen. 6 hós babám úszó mozdulatokat végzett a lábán, olyan ari volt:) soha nem tettem víz alá, lubickolni vittük, ellesni 1-2 praktikát. azóta imád úszni, ha vizet lát, boldog, és ez a legfontosabb. és ha valaki leteszi víz alá, akkor mi van? tanulási nehézség, ugyan már.....akik ilyen hülyeséget írtatok, ezt tapasztalatból írtátok, vagy csak okoskodtok, vagy azt "innen meg onnan hallottam " meg "itt meg ott olvastam" vagy egyáltalán ne fárasszatok.....
kedves kérdező, azok írnak ilyen hülyeségeket, akik nem vitték el soha, nem is fogják, vagy ők nem tudnak úszni, félnek a víztől, rossz emlék stb....nyugodtan vidd el, és vigyetek kamerát, mert nagyon élvezni fogja. azt meg te döntöd el, hogy víz alá teszed (ami nincs elkésve!) vagy nem.
Nem írtam hülyeséget!
A szakmámhoz tartozik ez a kérdés!!!!
Nem valahol olvasgattam!
Azonkívül tudok úszni, s mindegyik gyerekem tud úszni!
Jártak úszásra, de nem 1 éves kor alatt!
Mozgásfejlesztő kollégáim állandóan fogják a fejüket a babaúszás miatt!!!!
Alig vagy egyáltalán nem tudják helyrehozni a hibákat, amit pl. a korán kezdett babaúszás OKOZHAT!
Ami majd iskoláskorban derül ki!!!
Ha szakmádhoz tartozik, kidobhatod a kukába!
Marhaság.
De figyi, akkor ne is menj ki az utcára, hátha elkap a babád valami vírust, ne egyél étterembe ki tudja mi van benne, ne menj boltba, vagy postára, vagy akárhova, mert lehet elesel, eltöröd a lábad és akkor járhatsz a mozgásfejlesztő kollégádhoz:) ne adj puszit a babádnak mert még elkap valamit, és főleg ne nyald le a kanalát vagy cumiját, mert fogszuvasodához vezet bla bla bla.
na erről ennyit, jó éjt!
Édes istenem, de sok buta ember írogat itt!
Amiről fogalmad sincs jó lenne nem nyilatkozni! S főleg nem egy szakemberrel vitatkozni!
De nem alacsonyodom le hozzád!
Felesleges vita!
A diplomáimra meg büszke vagyok! S próbálom helyrehozni az olyan anyukák gyerekeit, akik nem hallgatnak senkire csak mennek a saját fejük után!
S az írásaid alapján fogalmad sincs miről beszéltem!
De nem fogom elmagyarázni, ezek szerint úgyse értenéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!