Mit nem csinálok jól? Teljesen kimerültem, adjatok tanácsot?
Nem lehet hogy ti mutattátok meg neki hogy kell felálni? Mert ilyenkor történik, hogy arra még nincs felkészülve hogy le is tudjon ülni, vagy leül magától?
En egyébként ha sirt a kiságyban akkor lefeküdtem a kiságya mellé a földre aztán utána megnyugodott. Szerintem fektesd mindig vissza, és menj aludni, majd csak kinövi, ha viszont letud ülni magától is, akkor meg lehet hogy nem mennék be hozzá, kiprobálnám hátha abbahagyja a sirást 3-5 perc után.
Üdv a klubban...........bár tudom nem vígasz.
15 hónaposomnak múlt héten jött ki a négy 4-ese, de semmi nem változott.....sőt!
Óránként ébred éjjel, ma 04:08-tól ébren vagyunk, és fél órát volt hajlandó aludni napközben. Most kiütötte magát, de ezt megint én szívom meg, mert katasztrófa lesz az este, még 11-kor is itt fog játszani.
Kicsit kiborult ma nálam is a bili..........hulla fáradt vagyok.
Na de majd lesz jobb.....kitartás.
szerintem nem az állás miatt csinálja hanem most jött el az idő, hogy megtanítsd egyedül elaludni. nálunk ez 10 hónapos korában volt, lehet tévedek...
nekünk az jött be, hogy magam mellé tettem és becsuktam a szemem, nem mozdultam de átkaroltam, hogy ne tudjon meglépni. mikor elaludt betettem a kiságyba.
felvesz-letesz módszer is jó lehet, igaz azt nem ismerem
Hálózsák? A lányom mindig abban aludt, bár most már simán feláll benne, de tanulási időszakban még nem tudott, így nem volt ilyen gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!