Kinyitottam 10 percre az ablakot lányom szobájába, hogy kapjon levegőt. De elfelejtettem ráadni a sapkát. Úgy félek, hogy megfázik, vagy lesz valami baja. Lehet gond?
Szörnyen sajnálom most gondolkodtam, ahogy bezártam az ablakot. Nagyon állott, kaki, pisi szagú volt a levegő, hát kinyitottam az ablakot bukóra. Ő pedig az ágyacskájába aludt. Betakartam, de a sapkáról elfeledkeztem. Ugye nem lesz baj?
11 hetes a pici.
Annyira félek, síró görcsök törnek rám, hogy lehetek ennyire felelőtlen?!
Gondolom,nem közvetlenül a babára nyitottad az ablakot. Annyira nem hűlhetett le a szobában a levegő, hogy abból bakja legyen. Gondolom,kint se adnál rá rá 20 fokban sapkát, kivéve,ha tűz a nap vagy fúj a szél...
Emiatt ne sírj!))
Jaj de édes vagy:)
Nem lesz baja, ne aggódj, én is ilyen vagyok, mindenen elsírom magam,ha valami "hibát" csinálok!Minap a cipzárral odacsíptem kislányom nyakán a bőrt, nagyon sírt én meg nem tudtam megbirkózni a lelkiismeretemmel azóta sem, ilyen az anyai sors:)
Nekem tavaly 5 hetes volt a Lányom, amikor hatalmas hóesésben, -3 fokban vittük agyi és hasi uh-ra. Kifelé jövet elfelejtettem ráadni a sapkát, csak amikor a kocsihoz értünk, akkor vettem észre. Ez kb. 3 perc volt. Én is nagyon aggódtam, de semmi baja nem lett az ég világon. Sírva hívtam fel a védőnőt, ő is megnyugtatott, hogy no para. Furdalt a lelkiismeret még órákig, de aztán megnyugodtam, mikor láttam, hogy minden a normál mederben folyik!
Természetes, hogy rosszul érzed magad, de nem vagy felelőtlen és nem lesz semmi gond!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!