Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálhatja ezt? (Alvás)

Miért csinálhatja ezt? (Alvás)

Figyelt kérdés

Este 9-fél10 körül alszik el 15 hónaposom.1-2 órát alszik nyugodtan aztán amikor én is bemegyek lefeküdni kezdődik a gond(Velem alszik a nagyágyon)

Egész éjjel forgolódik,nyugtalan,nyafog.Hajnalban alszik el rendesen,de már 7-fél8 körül ébred reggel:(

Mi lehet a baj.nincs se meleg se hideg a szobában,nem éhes nem szomjas stb...Már mindent végigzongoráztam de sehogy se jobb a helyzet:(

2011. dec. 5. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem zavarod. Mondom ezt űúgy, hogy mi együtt alszunk a 20 hónapos fiunkkal és a kislányunk baby-bay-ben lesz mellettem 1-2 hét múlva, ha megszületik.

Nálunk Apa sokáig fent van, kb. 2-3 körül jön mellénk lefeküdni. Addig a fiam szinte mozdulatlanul, nyugodtan alszik, de ahogy odajön apa is, végigmozgolódja a maradék időt. Nekem egyértelmű, hogy így már nem kényelmes neki, apa fel is megy aludni, ha jön a kistesó. (Más megoldás nincs, a lakás elrendezéséből adódóan.)

2011. dec. 5. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
A külön ágyat próbáltad már?
2011. dec. 5. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem az apának kell külön ágyban aludni,hanem az első perctől kezdve a gyereknek! Ha a felnőttekkel alszik,akkor nem tud nyugodtan aludni,és a felnőttek sem!. Nem értem,hogy mostanában miért lett ez divat?

Csodálkoznak,hogy sok házasság tönkre megy,ha az apát elhanyagolják.

Ha külön ágyban alszik a gyerek,akkor is fel lehet kelni hozzá,ha kell.

2011. dec. 5. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
én is anno tettem fel ilyen kérdést 2-3 hete, azota még mindig ugy van én alszom babóval egy másik szobába apa meg a sajta szobájába, most kapta meg az oltását egy hete egylöre emiatt nem hagyom ott de januárba a sarkamra állok és otthagyom a picurt. addig meg vigyázok rá és figyeleme nehogy lázas legyen(ha beteg lesz természetesen vele alszok)
2011. dec. 5. 16:38
 5/7 xStefix ***** válasza:

Ha egyértelműen akkor kezdi ezt, amikor te odamész, akkor szerintem is megeshet, hogy te zavarod őt. Az nem baj, ha továbbra is egy légtérben maradtok, ha mindkettőtöknek szüksége van erre, de szerintem is próbáld meg valahogy szeparálni magad mellől. Tegyél magatok közé szivacsot, vagy ha megoldható, mehet a kiságy is leszedett oldallal az ágy mellé. Esetleg egy vastag matrac az ágy mellé, hogy szintkülönbségben legyetek.

De ha ez se segít, akkor lehet, hogy külön szoba kellene neki. MERT Ő MOST ÉRT MEG RÁ. (Milyen hihetetlen, ugye..?)

2011. dec. 5. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van.mert most is elaludt fél 10kor azóta letapétáztuk a konyhát és a hangját sem hallottam.Ilyen hamar megért rá hogy külön szobája legyen?:(Nekem ez olyan rossz:(Valószinű én vagyok paramami,de annyira félek hogy ha külön szobába teszem nehogy legyen éjszaka valami baja.Meg ugy szeretem ahogy ott szuszog mellettem:)
2011. dec. 6. 00:22
 7/7 xStefix ***** válasza:
Kérdező, evvan. Ha tényleg jobban alszik így, akkor neki erre van (most) szüksége. Aranyos vagy, hogy neked meg ez "fáj", mert sokan pont ennek örülnének.. :) De megértelek, mert aki együtt alszik, mint te is, az tudja, milyen fura "elválni" a gyerkőctől. Ne aggódj azon, hogy baja lesz, mert még egy darabig úgyis éberebben fogsz aludni, úgyhogy nem fogsz lemaradni semmiről. És mondd azt magadnak, hogy pont hogy jól csinálod a dolgokat, hiszen a gyerkőcöd igényét tartod szem előtt - és ez bármikor bármi legyen is, általában a legjobb. ;)
2011. dec. 6. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!