Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 6 hónapos, és jön a...

Babám 6 hónapos, és jön a foga.2. napja szinte folyik a széklete és nyálkás. Ez lehet a fogzás miatt?

Figyelt kérdés
Jó étvágya van, nincs láza, jókedvű, néha kicsit nyűgösebb. Tegnap magához képest sokat aludt napközben. (Érzékeny a frontra is.) Csak az aggaszt, hogy ha eszik vagy iszik, végig szalad rajta és már kakil is (ami híg és nyálkás). Ez normális fogzáskor, hogy végig szalad rajta, amit fogyaszt?
2012. máj. 13. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan tapasztalták, hogy a fogzás okozhat hasmenést. Az én gyerkőcömnél nem járt vele ilyen. Viszont volt nyálkás hasmenése, ami allergia tünete volt. A kettőből átlagolva, lehet, hogy semmi gond, de azért egy nyálkás székletet meg kell beszélned a gyerekorvossal szerintem!
2012. máj. 13. 08:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Mindenképpen elviszem dokihoz. Most még azon gondolkodtam, hogy Dentinox-ot adtak a gyógyszertárban a fogzás enyhítésére. Lehet, hogy az okoz gondot?!
2012. máj. 13. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Az sem lehetetlen. Kérdezz rá nyugodtan arra is. Esetleg az összetevőit nézd meg a neten, hogy allergizálhat-e valami benne, vagy a papírján nem említenek ilyesmi mellékhatást? De lehet, hogy valami vírus. És végül lehet, hogy tényleg csak a fogzás, de azért a nyálkás nekem itt nem stimmel.
2012. máj. 13. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem, emésztési problémát okozhat, akkor abba kell hagyni az alkalmazását! De azért nem biztos, hogy attól van.
2012. máj. 13. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
a nyálkás széklet szerintem se fogzástól van, vidd orvoshoz a biztonság kedvéért:)
2012. máj. 13. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. :)

Voltam vele dokinál és vírusos fertőzést állapított meg. De hogy hol és hogy kapta el?! Gőzös sincs. Normaflor, krumpli-alma-répa hasfogónak. Szerencsére csak enyhe lefolyású.

2012. máj. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!