Nálatok mennyi időt tölt a védőnő egy-egy látogatás alkalmával?
Az előző védőnő (aki amúgy egy tündér, imádtam) ideiglenesen volt csak a mi körzetünkben és közben még vitte a sajátját, ráadásul nálunk alapban nagyon sok a kismama... szóval ő 15 percet volt max. Soha nem rázott le, nyugodtan leült, megbeszéltük amit kell, de nem maradt negyed óránál többet...
aztán a baba 3 hónapos kora után egyáltalán nem jött...
Egy hónapja van új védőnő (ugye fele annyi babával) ő most is egy órát itt volt meg legutóbb is... de őszintén szólva semmivel sem kapok így több információt, mint negyed óra alatt... Elnézegeti ahogy a baba mászkál, nyilván így jobban meg tudja figyelni a körülményeket, de a mi szempontunkból nem igazán jelent semmi pluszt az, hogy ennyivel többet van itt.
Nem lehet, hogy pont azért siet, mert mindent rendben talál?
Szerintem lehet inkább a problémásabb helyeken tölt több időt, ahol tudja, hogy kell a segítség, tanács.
Biztosan sok helyre kell menniük, ezért siet, hiszen neki is lejár a munkaideje.
Nálunk is sietni szokott, de én mondjuk nem bánom, nem is akarom feltartani, hadd menjen tovább a dolgára.
De én nem is nagyon szoktam kérdezni tőle semmit, ő kérdez ami érdekli, én válaszolok.
Szóval szerintem ez rád nézve nem negatív, inkább pozitív, hogy siet, úgy látja minden rendben van, jól boldogultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!