Hogy tetszik nektek a Rozália, Róza név?
Figyelt kérdés
Szeretjük a hagyományosabb neveket, és a Rozália a nagymamám neve. Vezetéknév Csipke2015. jún. 8. 10:27
11/19 A kérdező kommentje:
rendben, menj máshova rosszindulatúskodni. én nem tehetek róla hogy neked sanyarú az életed és ide jársz kiélni magad. kívánom hogy veled is úgy beszéljenek mint te velem, ha te nem tudsz valamit.
2015. jún. 8. 11:06
12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik normális hangnemben válaszoltak. Még két lány nevünk van, bár ezek nem tetszenek annyira, mint a Róza. Csipke Eszter vagy Csipke Johanna hogy hangzik?
2015. jún. 8. 11:08
13/19 anonim válasza:
Az én életem nem sanyarú, veled ellentétben. Aki egy normális nevet nem tud kitalálni a gyerekének...
14/19 anonim válasza:
az utolsó kettő közül inkább a Johanna, az Eszternél kettőződik az "e" betű így kicsit összeolvad.
15/19 A kérdező kommentje:
nem arról volt szó hogy nem pazarlod rám a drága idődet? Miért te nem hibáztál sohasem az életedben? Nem is ismersz és úgy ítélkezel. Ha annyira jó életed lenne nem itt a gyakorin élnéd az életed...és ne mond hogy nem itt éled, mert különben nem válaszolnál percenként:-D Bár megértem, én se szívesen lennék egy ilyen rosszindulatú ember közelében, gondolom a te ismerőseid is így vannak vele.
2015. jún. 8. 11:16
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ kedves utolsó, további szép napot neked:-)
2015. jún. 8. 11:17
17/19 anonim válasza:
Inkább a Johanna, az Eszterrel az e torlódás miatt, amíg kicsi esélyes, hogy csipkeszter lenne.
Így hirtelen nem jut eszembe, de esetleg olyan név amit lehet még Rózinak becézni ha ennyire ez a kedvenc?
Azon meg, hogy nem esett le ne aggódj, mi Mohr vezetéknévvel majdnem Zsoltnak (morzsolt) neveztük a fiunkat. Egy jó barátunk világított rá, hogy lehet nem lenne a legjobb döntés.
18/19 anonim válasza:
A személyeskedést te kezdted.
Milyen ez az utolsó kommented is? Visszataszító, kötekedő! Olvasd vissza!
Honnan szeded, hogy én hol élem az életem?!
Magadból indulsz ki netán? Milyen alapon minősítgetsz engem?
Ha tudni akarod, délutános vagyok:)
19/19 anonim válasza:
Csipke Johanna :)
Egyébként a Csipke Rozina jobban tetszene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!