Mikortól nem volt és miért nincs időtök magatokra a baba mellett?
A babánk 1 hónapos. 4 óránként eszik, különben alszik vagy nézelődik, "beszélget".
Van időm mellette híreket olvasni, rendben tartani magam, a napi ügyeket is. A férjem délután hazaér, később tudok majd menni akkor sportolni is, vagy programokra (nem bulizásra gondolok, hanem pl. ha a munkahelyemen lesz egy érdekes workshop, ilyesmi).
Mikor lesz az, amiről mindenki beszél, hogy nem lesz időm hajat sem mosni? Hány hónapos korában?
3 hónapos és 5 napos 6 perces korától lesz.
Na de komolyan. Honnan tudjuk?? :) Nem ismerjük a gyerekedet, nem tudjuk milyen lesz. Te sem tudod, senki sem tudja. Az első 6 hét szokott vészes lenni, szerencsés vagy hogy nem az. Örülj.
Lehet hogy majd jön nehéz időszak, pl. nehezen viseli majd a fogzást vagy a szeparációs szorongást, vagy amikor elindul olyan kis szélvész lesz hogy állandóan loholnod kell utána, hogy ne csináljon valami veszélyeset. Lehet hogy nem. Lehet hogy nyugis lesz és egy helyben ül egész nap. Ki tudja? Majd meglátod.
Az első ~4 hónap volt ilyen. Hasfajós + refluxos baba, aki alig aludt, zombi üzemmódban nyomtuk a férjemmel.
Ezt megúsztad, adj halát, mást ne piszkálj! ;)
a hasfájós elsőnél nem volt igazán időm, mert ha éppen nem szopizott, akkor ordítás és kézben volt, viszont 3 hónap után szépen beállt, és hagytam magától játszani, napirend kialakult, stb. A mostani második is volt hasfájós kicsit, de úgyszintén szépen kialakult a rendje, pedig még nincs három hónapos. Ugyan nincs semmi segítségem, de az elsőnél amikor nyár volt, azért nem tudtam menni sehova, mert a férjem a kerti munkákat csinálta, később, télen már elvolt a kicsivel, de mivel kisvárosban élünk, amúgy se jártam sehova, csak később, tavasszal, sportolni kicsit, aztán meg dolgozni kezdtem, na onnantól nem volt időm.
A másodikkal most annyi, hogy nem szívesen terhelem le a párom két gyerekkel, de ha kell, akkor szívesen bevállalja őket, de még szintén nem mentem sehova, max orvoshoz meg gyantáztatni.
Anyum havonta 1x jön, talán a következő alkalommal eljutok masszíroztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!