Melyik filmet keresem? A babák fejlődését mutatja be, lépésről lépésre. Nagyon régen láttam, és inkább dokumentum film.
Ez nem a Babák - az első év című film, hanem egy másik. Ahol vizsgáló asztalon is vannak a gyerekek.
Pl olyan mozzanatok is vannak benne, amikor egy olyan asztalra kerülnek, aminek egy része üveg, és átlátszik, és bemutatja, hogy nem érzékelik a magasságot, nem félnek tőle hogy leesnek, simán rámásznak az üvegre.
Még emlékszem arra is, hogy a testközépvonal átlépését is figyelték, hogy mikor lesz képes rá.
A babak titkos elete tegnap néztem pont
:) 46 perces doku
Kisbabák titkos elete a pontos cim. Én csak videan találtam meg a youtube-on nem.
Úgy kezdődik hogy kisbabák édes kis bűbáj gombócok.
Nekem mai napig fenn van a gépen. Megszoktuk nézni
Gyorsan meg is néztem, és bár nagyon tetszik, és érdekes, de sajnos nem ez az a film, amit kerestem. Ennél régebbi filmről van szó.
Szerepel felnőtt is, aki a vizsgálatokat csinálja. Vannak benne olyan mozzanatok is, ahol lejtőn másznak lefelé. Meg a testközépvonal átlépése is biztos benne.
Ha valakinek van még ötlete, azt nagyon szívesen várom :)
Hat nem sok dokumentum film van.
Van az èlet az anyaméhben national geograpihc bemutatásával.
Van a kisbabák titos élete!
Van a babák-az első év
Meg az embergyerek - Baby Human 1,2,3
Világra jönni de ez is inkabb az kismamárol van.
Tenyérnyi gyerekek! -Ez koraszülöttwkről szól.
Kb ennyi legalábbis én ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!