Kedves Anyukák! Mik azok a dolgok, amiket a babátok születése előtt megvásároltatok, mert hasznosnak gondoltátok a babagondozáshoz, aztán mégsem vettétek hasznát, vagy csak az adott márka nem volt jó, nem szerette a baba, stb?
Körömvágó olló dettó :D nem tudom, lehet én vagyok béna, de vastagabb az olló szára mint a bébi egész körme...
plusz vettünk hintőport, aztán sose használtuk... Feleslegesen sok textilpelus (de mondjuk mi 10dbot vettünk a többit mind kaptuk), babaágynemű, bébiétel melegítő (ezt igazából használtam, de tulajdonképpen simán meg lehet lenni nélküle. Második gyereknél már nem vennék).
Ez jó ez a kérdés. Követem én is.
Bár még nem született meg a fiam, de arra már én is rájöttem, hogy a túl sok ruhába én is beleszaladtam. Plusz kipróbáltuk a cumisüveg melegítőt (természetesen tervezek szoptatni, mielőtt valaki nekem esne) és csalódás mert azt hittem, pont az a lényege, hogy ne melegítsen túl. És ez baromira nem így van. Simán túl melegíti. Emiatt dühös vagyok, mert erre tökéletesen megfelel a régi hagyományos fazék+víz kombináció is.
Járóka, amit feleslegesen vettünk.
Pelenkázó lapot kaptunk, párszor használtuk, de keskeny volt, kényelmetlen. Sokkal jobb volt a nagy ágyon tisztába tenni, bár hallottam ilyen véleményeket itt, hogy ez igénytelenség, de nekünk igy volt megfelelőbb
babaöböl
millió színes zajos játék(az én gyerekem túlstimulálta és ideges lett tőlük egy idő után) egy kedvence volt mindig az kellett.
pelenkakuka
mikrós sterilizáló
túl sok, nem praktikus babaruha(cuki a kapucnis, köves, de az első kényelmetlen a másik veszélyes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!