Van köztünk olyan aki a terhesség alatt végig félt hogy beteg lesz a gyereke? És mikor megszületett milyen lett?
Nekem friss CMV fertőzésem volt,végiggörcsöltem a terhességet hogy mi lesz.. Egészséges lett a kisfiam hál istennek, de utólag nagyon bánom, hogy ahelyett hogy élveztem volna a terhességet félelemben töltöttem. :(
Nekem is mindig nagyobb volt a feje,de a doki megnyugtatott hogy vannak kis és vannak nagyfejű kisbabák:))
Szerintem a láz miatt azért nem kell aggódnod mert ha az ártott volna,akkor elment volna a baba-ott a terhesség elején.
ne izgulj minden oké lesz, inkább élvezd ki az utolsó heteket!
Szia!
Tudom, mit érzel. 16 hetes volt a pici, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Addig cigiztem. :-( Az én felelősségem volt, hogy bár nem rendeződött az első után a ciklusom, nem jött meg a menstruációm a szoptatás után sem, nem védekeztünk. Könnyű lenne azt mondani, hogy hát nem terveztük, DE : Ha nem tervezel babát, mégsem teszel a fogantatás ellen semmit, az ugyanolyan, mintha "rajta lennél a projecten". Mardosott a bűntudat a saját felelőtlenségem miatt, de Isten vagy nagyon szeret vagy ennyire megbocsátó : 3510g-mal, 50cm makkegészségesen született! :)
Kérek mindenkit, aki jelenleg is terhesen löki a nikotint a magzatába NE TEGYE! Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy a kisfiamnak nem lett baja, de a mi példánkat senki ne hozza fel magának mentségként vagy könnyelmű indokként!
Rengeteget imádkoztam, felajánlottam hogy kész vagyok megfizetni az árat, csak egészséges babánk legyen. Az megnyugtatott, a hit felé fordultam. Neked is segíthet.
Többször voltam UH-n, az is megnyugtatott.
Amúgy 31 hetes kismama barátnőmnél az UH 87mm bpd-t mutatott tegnap. 4kg körüli lesz a születési súlya a doki azerint. Ő lesz a keresztlányom! :)
köszi! ez a bpds dolog valamennyire megnyugtatott.
én már nem dohányzom az elejétől.nagyon nehéz volt leszokni,de megérte minden tekintetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!