Ha egy 6-7 éves kisgyereket molesztál a mostohaapja, akkor miért veszik el az anyukától, ha már nincs azzal a csávóval?
Van egy nő, aki összejött egy férfival, aki a kislányát molesztálta és állítólag nem tudott róla az anyuka. És elvették tőle. Már rég nem él a fickóval.
Ezért tényleg elvehetik a gyereket vagy lehetett valami más is a háttérben?
Mert nem tudott megfelelő környezetet biztosítani, nem megfelelő emberre hagyta a gyerekét...
Hasonló szituáció, hogy ha rábízod a nagyira és közben kiesik a gyerek az ablakon, akkor is a szülőt fogják elővenni, hogy miért bízta nem megbízhatóra.
Ajjaj.... Hány ilyen esetről olvastunk a bűnügyi hírekben az elmúlt hónapokban-években!
Az anyuka nem akarta látni, mi folyik, mert fontosabb volt neki a dugás, mint a saját gyereke.... :((((((
Valószínűleg volt ott más is ami miatt elvették. Pláne ha azóta már rég nincsenek együtt.
Hogy derült ki?
Mert az anyukának nevezett nősténynek fontosabb a farok, mint a gyerek. Nekem senki nem meséli be, hogy ilyesmit nem vesz észre.
Egyébként a legbetegebb történetet Kínából hallottam - mily meglepő. A nevelőapa bárddal levágta a kisfiú kezét majd bedobta megfőzni a forró levesbe, hogy ne lehessen visszavarni. Az a véglény felesége, nemhogy megbocsátott a férfinak, de szült is még neki közös gyereket ! Ezek után engem már semmi nem lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!