Édesanyám 60 éves lesz, milyen meglepetéssel készüljünk neki a lányaimmal?
Külföldön él, ritkán jön haza, de minden nap beszélünk skype-on. Az én lányaim 26 és 3 hónaposak.
Jövő héten lesz anya 60 éves, és ezért kitaláltam, hogy jöjjön haza meglepetésből. Beszéltem is a főnökével (egy családnál lakik, a gyerekükre vigyáz), megvan már a repülőjegy, itthon lesz pár napot.
Van valami jó ötletetek, kedves Anyukák, hogyan mondjuk meg neki a meglepetést, illetve itthon mit szervezzek neki?
Én arra gondoltam, hogy küldök neki egy képeslapot, amiben azt írom, hogy csütörtök reggel csomagoljon, mert indulni kell a reptérre :) Van más -jobb- ötlete valakinek?
Köszönöm :)
És amúgy olyan boldog vagyok, hogy láthatom anyukámat végre :)
Ez nagyon szep ajandek lesz :)
Szerintem csinaljatok egy fotoalbumot amit Ti csinaltok.
Kinyomtattok kepeket es ossze vagjatok oket.
Szines papirokat is hasznaljatok.Fel dobhatjatok csillmporokkal, madar tollal stb.
Csinalhattok egy dvd-t is esetleg.Nem tudom milyen az anyagi hatteretek, de lehet egy kis csaladi bulit is csinalni.Nem 8 fogasos kajakra gondolok.Szendvicsek uditok esetleg hazisuti.
Esetleg elmehettek egy csaladi napra alatkertbe vagy valahova kirandulni.
Isten eltesse anyukadat!
Én arra gondoltam, hogy sütök neki meglepitortát arra a péntekre, amit ma telefonon megbeszéltünk. De erről sem szabad tudnia! Túrótortát, amiből Eme és Simi is ehetnek!
Éljenek a 60 éves, ügyeskezű angyalkák! =)
Kedves Utolsó Válaszoló, hát te mit csinálsz itt ??? :)
Imádlak titeket :)
Köszönöm az 1. és a 2. Válaszolónak a tippeket!!!!
=) csak azt, amit Te! De ezt nem hagyhattam ki! =)
Az imádat kölcsönös.... =)
A nagyobbik lányod tud már énekelni? esetleg egy kis szülinapi éneket -az ég a gyertyát tanitsd meg neki, hogy ő énekelje el anyukádnak!!
Nálunk anyukámnak 3unokája van- 4, 3 és fél éveseke, a "nagyok" karácsonykor énekelték a kiskarácsony-t láttátok volna a szüleinket!! folytak a könnyeik!
karácsony előtt volt a papa(63) szülinapja, utána a mamáé (61), ott meg az ég a gyertyát énekelték a legények- hát nagyon örültek neki!!
:-)
Kedves tőled amire készülsz, sok sikert a meglepihez!!
anyukádnak boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!