A cégnek ahonnan eljöttem szülni, mégis milyen költségei lehetnek abból, ha gyedet kapok az államtól?
Nem fizet semmit, mert nem dolgozol, fizetés nélküli szabadságon vagy. A fizetés nélküli szabadság pedig pont azt jelenti, amit a neve sugall. nem kapsz fizetést.
És a nullát bármennyivel szorzod (számtan első osztály) 0 lesz a vége. Ergo semmiféle fizetési kötelezettsége nincs.
A táppénz harmadát fizeti.
Szinte biztos vagyok, hogy semmit nem fizetnek. Én most maradok GYES-en a beteg kisfiammal, és a munkáltatóm egyben a legjobb barátnőm is, felhívott mi legyen, írja ki a fizetés nélküli szabadságot, kérdeztem mivel jár ha igen és nem mondok fel vagy ő nem mond fel, azt mondta semmivel, havonta küld egy papírt az APEH-nak, de elektronikusan és csak a dátumot írja át rajta. Ennyi.
Kértem akkor tartson munkaviszonyba, mert ha egyszer akarnék harmadik gyereket, akkor kell a munkaviszony, egyelőre ne szüntessük meg. És mondta rendben.
Biztos nem fizetne utánam, illetve felmondhatna, hiszen elmúlt 3 éves a gyerekem.
Igen a szabiról való visszatérés esetét azt én is ismertem-tudtam.
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!