Szegeden létezik használt kismamaruha bolt?

válasza:

válasza:Előző válaszomhoz kiegészítés:
Az oskola utcán van kismamaruha bolt, a plázában, a c&a-ban szintén elég sok cucc van és láttam a severben is részleget.
Kapcsolódó kérdések:
Én így jártam,beadtam 1 boltba az önéletrajzomat,vissza is hívtak hogy menjek be elbeszélgetésre.2 napra rá kaptam időpontot,de másnap arra jártam éskiderült hogy azon a címen nincs is az a bolt,hanem peepshow van.Mi a véleményetek erről???
Több helyet is végiglátogattunk már, és az az igazság hogy mindenhol máshogy viselkedtek velünk az eladók. Hol találok Bp-n olyan helyet, ahol tényleg kedvesek és értenek is ahhoz, amit eladnak? És másokat mennyire befolyásol a választásban hogyha mondjuk nagyon...
Fontos, hogy nem a 10.1v (GT-P7100) hanem a sima 10.1 (GT-P7510) vagyis ami később jött ki. A legtöbb boltban azt se tudják mi a különbség és mindenáron a 10.1V-t akarják rámsózni. Itt találtam is, az adatok jók, de a név nem stimmel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!