Itthon tényleg nem kapható sehol micimackó és barátai kis figurák formájában, vagy csak én nem találom?
Figyelt kérdés
Az amerikai,német ebay tele van velük, dehát arra rájön még a posta és akkor már elég drága lenne. És egyébként sem tudok ebayről egyelőre rendelni, nem jó hozzá az én kártyám. .-(2012. márc. 27. 14:44
1/5 anonim válasza:
Milyen kis figurákra gondolsz? Én meg bármi mást keresek, csak ne micimackós legyen, de mindenhol ezt nyomatják, csoda ha lelek valami Mickey Mouse-os cuccost :-)
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha kicsit leszakadsz a netről és elmész egy-két játékboltba, biztos, hogy rád ömlik vagy 1000 micimackó és barátai.:-)
3/5 A kérdező kommentje:
Pldul ilyenekre gondolok:
Van itthon micimackós lego duplo,de csak olyanok amibe micimackó,malacka,tigris vagy füles van. Drága kisfiunk viszont a bagolyért van oda a meséből,amit sehol sem kapni.
Mikiegeres figurák is vannak ebayen.
2012. márc. 27. 15:22
4/5 A kérdező kommentje:
A játékboltba is ömlik rám minden ami micimackós, csak ilyen kis figurák nincsenek.
2012. márc. 27. 15:24
5/5 anonim válasza:
Amit te keresel az a fisher price móka henger, nem tudom, hogy micimackósat találsz-e, mert mostanában csak más figurákkal szoktam látni, de baba boltban érdemes megkérdezni, hogy tudnak-e rendelni. Egy hengerben, ha jól emlékszem 3 v. 4 figura szokott lenni, és 1500ft körül volt az ára.
Itt is találsz ilyen figurákat, csak ezek nagyobbak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!