Ha nem vagyunk házasok, akkor a párom a terhesség alatt nem igényelheti a családi adókedvezményt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 11:09
2/14 anonim válasza:
Dehogynem, nyugodtan igényelheti a terhesség 90.napjától.
3/14 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm azt mondta,ők nem tudták megigényelni,mert nem házasok és így nem bizonyított születés előtt az apaság. Akkor butaságot beszélt?
Jajj de jó! Köszönöm!
2012. okt. 27. 11:20
4/14 A kérdező kommentje:
És az kell hozzá,hogy a lakcímünk hivatalosan közös legyen?
2012. okt. 27. 11:27
5/14 anonim válasza:
Nekem csak egy orvosi igazolás kellett, hogy több mint 90 napos a terhesség! Nem kell ugyanannak a lakcímnek lennie és összeházasodva se kell lenni. Legalábbis a párom munkáltatója nem kérte!
6/14 A kérdező kommentje:
Szuper,nagyon szépen köszönöm!!!
2012. okt. 27. 11:31
7/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy akik nincsenek összeházasodva, azok csak a baba megszületése után lesznek rá jogosultak.
8/14 Jégtánc válasza:
Nem tudom hogy mikortól jogosult rá,de tény hogy az én párom is a kicsi születése után igényelte meg.Mi sem vagyunk összeházasodva.
9/14 anonim válasza:
Mi sem vagyunk házasok,és a 90. napot betöltött terhességi naptól kapja a párom.
10/14 anonim válasza:
nekünk még nincs meg a kicsi, 31.hétben járok de a párom kapja. ja és nem vagyunk házasok és még külön lakcímen vunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!