2 éves múlt a kislányom. Mit rejthetnék az adventi naptár zsebeibe?
Figyelt kérdés
Édeset, édességet egyáltalán nem eszik. Imádja a mandarint, és úgy általában a gyümölcsöt, de mégsem rakhatok 24 mandarint bele.
Rövid karácsonyi idézetekre is gondoltam, de hol találok a neten?
Előre is köszönöm az ötleteket!
2012. nov. 30. 23:11
1/2 anonim válasza:
Keresőben keress rá. Én is így csináltam bár nem tudom,hogy egy két éves értékeli e az idézeteket... :)
Én raktam bele matricákat,pici apró játékokat(kinderest)
Tulajdonképp bármi amivel szívesen elvan.Ha nem szereti az édességet kicsit nehezebb dolgod van.. de megoldható.
Jó munkát! :)
2/2 anonim válasza:
Mazsola? Szaritott gyumolcsok? Ropi? En nem adnek kinderjatekot a gyerekemnek betegesen rettegek attol, hogy feldugja az orraba - soha nem rakott semmit a szajaba orraba ami nem odavalo de megis! Keksz, kisauto ( ok kisfiam van) allatfigura, zsirkreta - naponta mas szinek. Nem tudom Magyarorszagon kaphato e party meretu play-doh? Az is jo dolog. Nekem konnyu dolgom van. Mindennapra egy kisauto es mar le is tudtuk a Karacsonyt is annyira orul mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!