Anyukák! Miután este elaludt/elaludtak a gyermeketek/gyermekeitek, ti még szoktatok csinálni valamit?
2 hónapos a lányom, én olyankor tudok nyugodtan vasalni.
Általában kicsit még netezek, aztán zuhany, TV, alvás.
Az enyémek 8-kor mennek aludni és nekünk akkor jön az életnk.
Ekkor szoktam szobabiciglin tekerni egy kört, aztán bele fekszem egy könyvvel a kádba. vagy együtt tv-nk. vasárnap férjemnek van egy sorozata mait néz, nekem szerdán van, és kedden meg mindegyönk nézi. de mindig össze bújva nézzük a nappaliban. aztán van hogy csak befekszünk az ágyba és össze bújunk (ennek szinte mindig secx a vége).
Aludni olyan 10 körül szoktunk menni, addig van 2 óra magunkra.
Ja fözni meg takarítani nem szoktam, ilyen elvetemült nem vagyok.
Mosogatás, vasalás,ha kell konyha felmosása, tanulás (angol), beszélgetés a férjemmel (a kicsi mellett képtelenség), net, gyakorikérdések :)
Zárásként mindig olvasok, az a levezetés.
Nekünk is úgy van hogy utána jön el az "élet" mert 3 kicsink van és mellettük kb. 3 mondatot se tudunk váltani egymással mindig van valami történés. Így mikor 8-fél9 felé elalszanak, utána jön minden más, a nap megbeszélése, vacsi, együtt fürdés, szex stb.
A tornát megoldom napközben (még itthon vagyok a kicsivel) vagy mikor jobb az idő már akkor délután futok 40 percet addig apa van velük (olyan 5.20-6 ig vagy 6.30-7.10ig)
Legtöbbször netezek, vagy a férjemmel TV-zünk, beszélgetünk.
Házimunkát már csak ha muszáj, pl. teregetni, vacsorai maradékot elrakni, ruhát hajtogatni, számlákat rendezni stb. szoktam, csak ami zajmentes tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!