Ideges kismamák/babát tervezők! Ti mit szedtek, ha idegesek vagytok?
Hajlamos vagyok idegeskedni, és babát akarunk. Ti ilyenkor szedtek valamiféle nyugtatót? Valami gyógynövényes tabit például?
Vagy sok helyütt olvastam, hogy a citromfű teát lehet inni várandósoknak is, szoptatás alatt is. Esetleg azt issza valaki? Ha igen, örülnék infóknak. Hány csészével naponta, hat-e?
Köszi!
Agykontroll tanfolyamon jártam. Szoktam is relaxálni, baromi nehéz kontrollálni agyam. Külön életet él, esküszöm. És a gond, hogy ha az agyam bepörög, a szívem is bepörög. Azt pedig nyugtatókkal le tudom nyugtatni, de nem akarok gyógyszereket szedni. Akkor már inkább az ártalmatlan gyógytea. Most komolyan: a citromfű teából napi 1-2 bögre délután meg este biztos nem lehet olyan vészes!
A sportot meg lehet, most leszek kénytelen abba hagyni, mert a szívem talán romlott... Épp eléggé megvisel, hogy lehet, többet nem sportolhatok. Pedig imádom.
Szóval a kérdésre várnék választ. Köszönöm.
magnézium
terhesen amúgy is kell általában szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!