Most komolyan mi értelme a "szerintetek terhes vagyok? "
jellegű kérdéseknek?
Figyelt kérdés
Felsorol egy rakás vélt vagy valós tünetet,és persze hozzáteszi,hogy tesztet nem csinált. Vagy ami ennél is jobb,csinál tesztet,de negatív,mégis azt várja,hogy mondják meg terhes-e. Értem én,hogy esetleg reménykedik és biztatást vár,de mi értelme hamis ábránddal kecsegtetni magát?
...és aki azt meri válaszolni, h "szerintem nem vagy terhes, de csinálj tesztet, az a biztos", az le van pontozva. Csak az a válasz jó, h "igen, szerintem biztosan terhes vagy, boldog babavárást!" Sok szmájlival, ofkorsz. Én mostantól minden ilyen kérdésre ezt válaszolom.
2013. máj. 4. 23:18
2/31 anonim válasza:
Na igen, ezeknek a kérdéseknek annyi értelme van, hogy aki minél magasabb százalékra hajt, az beírja, hogy "szerintem tuti babóca úszikál a pocikádban", jól felpontozzák, és mindenki boldog.
Régebben én is beírtam egy ilyen kérdéshez, hogy esetleg tesztelni kéne. Az illetőnek már hetek óta késett, mindenféle tünetet felsorolt, de leordította a fejem, hogy csak nem szórja ki a pénzt a drága tesztre, meg hogy ő nem az a fajta nő, aki remegve rohan a gyógyszertárba tesztért (hanem az a fajta, aki a gyk közönségétől várja a diagnózist). Azóta elkerülöm az ilyen kérdéseket.
2013. máj. 4. 23:25
3/31 anonim válasza:
Ó, hát én ilyeneket meg sem nyitok. Annyit tudnék válaszolni, hogy tesztelj oszt' megtudod:D De mivel jól nevelt vagyok, ilyet inkább nem írok...:)
2013. máj. 5. 00:12
4/31 anonim válasza:
Kb. annyi értelme van, mintha kiírnám, hogy szerintetek ki csenget?
2013. máj. 5. 01:18
5/31 anonim válasza:
Na a pontozást elnézve azt hiszem idetaláltak az érintettek :)
Üzenem nekik, hogy VEGYENEK TESZTET! Nagyon hasznos találmány :)
2013. máj. 5. 01:27
6/31 anonim válasza:
5 de nem vesznek, mert:
1) nem akarnak terhesek lenni és még a végén pozitív lesz, inkább itt olvasgatják, hogy biztos nem és akkor majd elmúlik a gond
2) terhesek akarnak lenni és a végén még negatívat mutatna, inkább itt olvassák, hogy tuti babások és akkor lehet csoda történik majd és tényleg
2013. máj. 5. 01:31
7/31 anonim válasza:
Amugy engem is idegesit az ilyen kérdések,mert értelmét nem látom ,de itt van pár értelmetlen,kérdés ami bosszant .
2013. máj. 5. 05:47
8/31 A kérdező kommentje:
tegnap egy annyira ostoba kérdést sikerült itt valakinek feltenni, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni...
Végül annyit írtam, hogy kérje látó segítségét! Erre megsértődött! Hogy ő már régóta gyereket akar, most miért kell gúnyolódni rajta!
Nem gúnyolódtam rajta, csak az ostoba kérdéséről az jött le, mintha egy tini tette volna fel.
2013. máj. 5. 08:13
9/31 anonim válasza:
Nem tudom mit gondolnak h röntgen szemünk van és így ismeretlenül, interneten keresztül beléjük látunk h igen ott a baba. DE a legjobb h ezeket a "tüneteket" amiket felsorolnak kb szex után nekik már 3 nappal később jelentkeznek. Vicces. Én elhiszem h tényleg vágynak rá vagy nagyon izgulnak h ne legyen de ezért találták fel a tesztet. És ne legyen már oylan marha drága egy 400ft-os teszt ami a sima tesztcsíkos és ugyan olyan jó mint a kazettás. Kár erről mondjuk beszélni mert most besértődnek és lepontozgatnak mert hát az IGAZAT mondod.... :/
2013. máj. 5. 08:16
10/31 anonim válasza:
Engem a tesztfelrakók jobban idegesítenek. Nem tudom miért olyan bonyolult nekik. Ránézel, van két csík? Akkor pozitív. Egy csík van? Negatív. De ezek nagyítóval, lámpa alatt nézegetik 20 percig is csíkot találnak a halál negatív teszten, és feltöltik, hogy jól látják-e. Erre többen odaírják, igen én is látom, gratulálok, szép csík, boldog babavárást kismama! Aztán másnap meg ír, hogy megjött. De persze az van lepontozva, aki nem keltett benne hiú reményeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!