Ti hogyan döntenétek? Beteg baba?
Én sem szülném meg idő előtt. Képtelen lennék ezt tenni vele. De ez én vagyok.
Hiszek a sorsszerűségben, és akármilyen is, de az én gyermekem lenne.
Amikor Ketteskét vártuk,volt a tv-ben egy riport,ahol a kislány úgy született meg,hogy a sor uh ellenére sem tudták a szülők,hogy hiányos végtagokkal fejlődik. Akkor abban a szent szúrásban kijelentettük,ha a mi lurkónknak bármi baja lesz,derüljön ki terhesség alatt,vagy szüléskor,akár Down szindróma,akár bármilyen más fejlődési rendellenesség,bármi az ég egy adta világon,akkor sem fogjuk eldobni -ezeket a szavakat használtuk!- mert a MIÉNK akkor is! és szeretni fogjuk!!
MI nem dönthetünk Helyetted!De tény,hogy 2,5 hét lemaradás nem a "világ" és ez lehet a részleges lepény leválás miatt is szerintem.
A 3. gyerkőcnél az utolsó hetekben végzett uh-n a combcsont hossz és a fejméret nem volt jó. az egyik 1 a másik 3 héttel volt kisebb. A 4. gyerkőcnél az utolsó uh-n 1 teljes hónap lemaradást állapított meg az orvos.
Előbbi a kiírt időre 3300g-mal,teljesen jó arányokkal született,utóbbi a 39. hét vége fele 3550g-mal 55 cm-vel született meg,teljesen érett gyerek volt!
Az uh egy dolog. Az afp nem megbízható,jó ideje tudják,de csak most szedték le a vizsgálati listáról. A többi lelet jó. Mennyi az esélye,hogy beteg babád lesz?? -szinte semmi.
Gondtalan,boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 4 gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!