Gyerekorvoshoz bejelentkezés? Hogyan?
Első gyermekemmel vagyok terhes, elmentem a gyerekorvoshoz és mondtam neki, hogy szeretném ha ő lenne a gyermekem orvosa, mondta,hogy rendben, adott egy kártyát meg elmondott pár dolgot, de semmi adatot nem vett fel tőlem, a terheskönyvet sem kérte el.
Magyarán szólva semmi nyoma nem maradt annak,hogy én egyáltalán ott jártam. Júliusban jön a baba.
Kétszer is megkérdeztem, hogy ennyi, végeztünk? Adatokat nem vesz fel? Mondta, hogy nem, ennyi, ha megszületett a gyerek, akkor jelentkezzünk nála a receptekért.
Nálatok is ennyi volt a gyerekorvos intézés, nekem ez olyan furcsa.
Tudnátok ebben segíteni?
Nem furcsa ez. Nyugi! Nem te leszel oda bejelentve, hanem a gyerek. Tőled max. a TAJ számodat kérheti el, mert mikor telefonálsz, hogy megszületett, az első recepteket, mikor megszületik a baba, még a Te TAJ számodra írják ki.
Mikor először mentem az első babámmal bemutatkozni, nálunk sem maradt semmi nyoma, hogy ott voltam. Beszélgettünk, elmondott pár dolgot és annyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Úgy is havonta fogtok találkozni, mikor megszületik a baba.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Gondoltam, hogy talán azért van, mert nem az én orvosom lesz, hanem a gyereké, de ha máshol is így megy, akkor rendben van.
Köszi
7-es vagyok, az én kiskönyvemben nincs ilyen... Meg egyáltalán nem is így néz ki. :D Hát ez vicces.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!