Otthon lévő anyukák (gyerek ovis/iskolás) hogy telik egy napotok?
Reggel elviszem őket oviba, suliba. Hazafelé megyek tornázni. Otthon főzök, olvasok.
Délután összeszedem a gyerekeket, ha program van oda megyünk.
5 és 7 évesek.
Nem Magyarországon élünk, itt kicsit más a rendszer. A gyerekek 6 és 4 évesek, a nagy suliba, a kicsi oviba jár.
1/4 8-kor kelek, utánam nem sokkal a gyerekek is. Ráérős reggeli, öltözés, fél 9 körül indulunk. Miután leadtam őket, vagy elmegyek vásárolni, vagy megyek egyenesen haza. Kicsit olvasok, munkákat nézek a neten (nem sok sikerrel, nagyon szűkek a lehetőségeim, hosszú történet), megfőzök, és 1/4 12-kor indulok az oviba. Délre érünk haza a kicsivel, ebédelünk, az oviban nincs ebéd. Idén már nem alszik délután, így néz egy kis mesét vagy eljátszik egyedül, amíg megiszom a kávémat és összepakolok, aztán játszom vele. Fél 3-kor indulunk a nagyért a suliba. Hazaérünk, amikor hazaérünk, itthon kis pihi, leckeírás, közös játék, aztán jön az esti rutin.
3-mas vagyok.
Nem az unalom erre a jó szó, nem unatkozom, de haszontalannak érzem magam. 6 hete vagyok itthon, nagyon remélem, hogy már nem sokáig. Ahol én élek, nagyon elterjedt az önkéntes munka, már most is csinálok ilyet hétvégenként, januártól szeretnék hétköznapra is találni hasonló lehetőséget, amíg nem tudok újra normális munkát végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!