Első babás anyák, miket csináltok otthon?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 17:38
1/7 anonim válasza:
Házimunkát végzek, a gyerek meg jön utánam, beszélek hozzá. Leülök vele játszani, az Anya taníts engem könyvből szórakoztatom, könyvet olvasunk, bábozok neki. Elmegyünk sétálni, kb 1 óra hoszára télen, útbaejtek egy boltot, ahol bevásárolok a családnak.
Alvásidőben tvzek és könyvet olvasok.
8hónapos a gyerek.
2/7 anonim válasza:
Alvásidőre érted? Mekkora baba mellett? Nekem már nagyobb a fiam, azért még nem felejtettem el az első évet. 3-4 hós koráig haladtam a háztartással és ha nem volt dolgom, akkor pihentem. Ezután mivel többször előfordult, hogy felkelt mikor mosogattam vagy odaraktam a kaját főni, max a fürdőt takarítottam mert az messzebb volt a szobájából. Ennyi idősen már csak félórát aludt egyszerre úgyhogy nem volt sok idő ez. Ébren 7-8 hós korig nem nagyon volt el magában max 10 percekre, úgyhogy nehezen haladtam mellette. Onnantól elkezdett hosszabban is aludni, olvastam, tv-t néztem, neteztem általában. Onnantól könnyebb volt minden ébrenléti idejében is.
3/7 anonim válasza:
4hós a kislányom. Ha ébren van szórakoztatom(max tiz perceket van el magában). Ha alszik házimunka vár rám kivéve a porszivozás másra nem kel fel.
4/7 anonim válasza:
Tanulok a többi egyéb mellett(takarítás,gyerekkel játszás,evés,séta)
5/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Én most épp tűzhelyet takarítok, tegnap barátokkal boroztunk lányunk hál istennek aludt 11-ig. 11-től 1-ig a társaság szórakoztatta :D Szóval jó volt :D Ma megint az apját szórakoztatta az a heppje, hogy éjszakás előtt nem hagyja aludni pedig átmentem vele a másik szobába és énekeltem neki halkan. Elmegy az apja onnantól alvás van. Barátnőmmel fogok telefonálni, ha végeztem. Mára ez az utolsó feladatom csak várom, hogy oldja a koszt a cif. Írhattok még!
2018. febr. 1. 19:21
6/7 anonim válasza:
Egy eves a fiunk, gyakorlatilag nem vagyunk itthon, delelott es delutan is jatszohazban vagyunk, vagy jatszoteren. Egyszer alszik deltol kettoig. Altalanos rend van nalunk, a konyhat, furdot rendben tartjuk magunk utan, a jatekokat pakolom, porszivozok, ha szukseges, de nem takaritok, ha ebren van, egyutt vagyunk. Iszonyu rendmanias voltam, hat mar nagyon nem erdekel. Ha alszik, akkor fozok, pakolgatok, olvasgatok, filmezek.
7/7 anonim válasza:
Főzök. Speckó étrendünk van, elmegy a főzéssel minimum napi másfél óra. Van két macskánk, meg egy kutyánk, utánuk is kell takarítani, az egyik gyógyszert is kap. Ellátom a háztartást, ez főleg mosás, mosogatás, porszívózás, heti egyszer a fürdő. Sétálunk, minimum másfél órát. A lányom négy hónapos, már forog, a szőnyegén játszik, amíg én csinálom ezeket, vagy hurcizom, szerencsére elég jól el van egyedül, de persze közben lát, énekelek, bohóckodom neki, ha kell, kezébe adom a játékot, vagy kicsit megölelgetem. Igény szerint szoptatom, gyakran elalszik rajtam, ilyenkor ha nincs sürgős dolog, én is pihenek, kockulok. Heti egy tornára, és egy baba-mama klubba járunk, mostantól talán úszás is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!