Mit csináljak? Nincs meg az anya - lánya közötti viszony
Anyukámmal semmit sem beszélünk meg, mert még szerinte túl fiatal vagyok a pasikhoz. Bezzeg az tetszik neki, hogy a 10 éves húgom az ő volt pasijának a fiával jár.
Mit tegyek? 13/L
:S szerintem csak azért tetszik neki a dolog[nem kéne:S] mert,hogy a pasijának a fia.
beszélgess vele.Ha meg továbbra is ilyen akkor magára vessen.Ő nem fogja megtudni,hogy mikor szerelmes éppen a lánya,mikor törték össze a szívét egy szakítással és mikor volt meg először a nagy alkalom.
megint én vagyok.
Azt is cisnálhatod,hogy elmondod neki és ha látod,hogy kötekedni akar,megmondod,hogy:-tudom anyu ezt te nem nézed jó szemmel,de a 10 éves hugom pasizását igen.Inkább ne is mondd úgyis tudom mit szeretnél mondani.
és elmész.
így nem mondhatja,hogy nem mondasz el neki semmit,bár kicsit lehet,hogy bunkó dolog.de hát ő is az.:D
Igenigen. Bunkó dolog. De alapjában véve jó anya. Szeretem.
de rosszulesik, hogy neki mindent megenged. :(
szerintem ezt fogom csinálni
Szerintem inkább még csak "aranyosnak" tartja a hugodat meg azt a fiút.
Egyébként meg mi az, hogy 10 évesen járnak??!
Hagyd rá, majd kialakul.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!