Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nincs meg az...

Mit csináljak? Nincs meg az anya - lánya közötti viszony

Figyelt kérdés

Anyukámmal semmit sem beszélünk meg, mert még szerinte túl fiatal vagyok a pasikhoz. Bezzeg az tetszik neki, hogy a 10 éves húgom az ő volt pasijának a fiával jár.

Mit tegyek? 13/L

2010. júl. 14. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:

:S szerintem csak azért tetszik neki a dolog[nem kéne:S] mert,hogy a pasijának a fia.

beszélgess vele.Ha meg továbbra is ilyen akkor magára vessen.Ő nem fogja megtudni,hogy mikor szerelmes éppen a lánya,mikor törték össze a szívét egy szakítással és mikor volt meg először a nagy alkalom.

2010. júl. 14. 20:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó hát. nem mintha már megtörtént volna a nagy alkalom, csak rosszul tud esni. El se merem neki mondani, mik történnek.
2010. júl. 14. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:

megint én vagyok.

Azt is cisnálhatod,hogy elmondod neki és ha látod,hogy kötekedni akar,megmondod,hogy:-tudom anyu ezt te nem nézed jó szemmel,de a 10 éves hugom pasizását igen.Inkább ne is mondd úgyis tudom mit szeretnél mondani.

és elmész.

így nem mondhatja,hogy nem mondasz el neki semmit,bár kicsit lehet,hogy bunkó dolog.de hát ő is az.:D

2010. júl. 14. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Igenigen. Bunkó dolog. De alapjában véve jó anya. Szeretem.

de rosszulesik, hogy neki mindent megenged. :(

szerintem ezt fogom csinálni

2010. júl. 14. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
:) előbb utóbb már ő lesz kíváncsi.reméljük.:)
2010. júl. 14. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább még csak "aranyosnak" tartja a hugodat meg azt a fiút.

Egyébként meg mi az, hogy 10 évesen járnak??!

Hagyd rá, majd kialakul.

15/L

2010. júl. 15. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyukád tudja,hogy 10 évesen remélhetőleg nem történik olyan dolog,amitől téged már félt,ülj le vele,várd meg a jó pillanatot,s kérdezd meg tőle mi a kifogása,s mi az elvárása,hogy együtt lehessetek.Tudod első a tanulás,s utána jöhet majd 100 év múlva a pasizás.Biztosítsd anyukádat arról,hogy nem vagy felelőtlen,a mai lányok korán érnek,s nem tud mit tenni,beszélj vele,szorítok!!!!!!!!!!Ő is volt "fiatal"!
2010. júl. 24. 22:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást! Jól esett!
2010. júl. 25. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!