Nagyon. Igaz 12 még csak.
A ruhái begyűrve a szekrénybe, vagy a földön. Hiába mondom neki, hogy ha hazajön a fürdőben öltözzön át és dobja be a szennyesbe a ruháit.
Minden szanaszét.
Az iskolatáskája is katasztrófa. Hétvégén szerintem fél zacskó morzsát szedtem ki belőle.
A szemetet is összevissza rakja le csak ne kelljen a kukáig elsétálnia.
Mindig arra fogja, hogy úhyis minden hétvégén nagytakarítás van majd akkor lerendezi a szobáját.
Ebből az van mindig, hogy órákig hajtogat mert közben vagy megy a tévé vagy a tükörben nézi magát. 🤦♀️
A kedvenc mondásom: "Minek rakjam el a ruhákat a szekrénybe, ha úgyis elő kell venni?"
Múltkor láttam egy mémet: A kamasz szobája olyan, mint az IKEA. Csak bemész körülnézni és kijössz 3 pohárral, 2 tányérral, meg 4 törölközővel :D
Huhhh, most kicsit megnyugodtam. 13 éves lányom ugyanez. Kivagyok tőle sokszor. Én szeretem a rendet, inkább be sem megyek a szobájába.
Mikor végre kiürül a szennyes, nincs több mosni való, akkor rendet rak, és kihord 5 mosás ruhát 🤦🏼♀️
Persze az a ruha szennyes már, ami 10 másodpercre hozzáért a bőréhez .
"Minek rakjam el a ruhákat a szekrénybe, ha úgyis elő kell venni?"
Ez jó, én azt szoktam kérdezni apámtól, hogy "Minek eszel, ha úgyis éhes leszel?". :D
Az én lányom 14 évesen rendbe tartotta a szobáját, besegített elég sokat a lakásban. A szobájában hetente 1x takarított, porszívózott, 2 naponta összepakolta amit esetleg szétdúrt(tankönyvek).
Ilyenkor heti szinten kitakarította a tengerimalacai ketrecét is. Néha-néha bent maradt egy tányér, de azt másnap reggel ki is vitte. De a ruháit néha csak bedobta a szekrényben a polcra, később pakolta el.
A legdurvább az volt, mikor megfázott, és hagymát evett. Ám a héját, leesett darabokat a szobájában lévő kukájába dobta(5L kis fürdőszobai kuka). Napokig nem tudtam mi az a bűz, mire rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!