Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire rendetlen 13,14 éves...

Mennyire rendetlen 13,14 éves lányod?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon, de ő már kicsiként is reménytelenül ilyen volt (tesói pont fordítva). Szekrényének ajtaja nyitva, ruhák kiborulva a földre... Hét közben nem b.tatom miatta most, mert elég neki a felvételi (nyolcadikos), hétvégi kezdő program viszont a rendrakás.
2021. dec. 10. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Legalább a fehérneműit rakná el..
2021. dec. 10. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon. Igaz 12 még csak.

A ruhái begyűrve a szekrénybe, vagy a földön. Hiába mondom neki, hogy ha hazajön a fürdőben öltözzön át és dobja be a szennyesbe a ruháit.

Minden szanaszét.

Az iskolatáskája is katasztrófa. Hétvégén szerintem fél zacskó morzsát szedtem ki belőle.

A szemetet is összevissza rakja le csak ne kelljen a kukáig elsétálnia.

Mindig arra fogja, hogy úhyis minden hétvégén nagytakarítás van majd akkor lerendezi a szobáját.

Ebből az van mindig, hogy órákig hajtogat mert közben vagy megy a tévé vagy a tükörben nézi magát. 🤦‍♀️

2021. dec. 10. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
😂 Nálunk is ez van.
2021. dec. 10. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan ez :D A halálom a félig üres vizes üveg elhagyva a házban.
2021. dec. 10. 12:43
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Az ivójoghurtot úgy issza meg, hogy egy korty maradjon benne, majd visszarakja a hűtőbe azzal a felkiáltással, hogy van benne még... Amikor két nap múlva kidobom felháborodik, hogy azt ő még megitta volna.
2021. dec. 10. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

A kedvenc mondásom: "Minek rakjam el a ruhákat a szekrénybe, ha úgyis elő kell venni?"

Múltkor láttam egy mémet: A kamasz szobája olyan, mint az IKEA. Csak bemész körülnézni és kijössz 3 pohárral, 2 tányérral, meg 4 törölközővel :D

2021. dec. 10. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:
98%

Huhhh, most kicsit megnyugodtam. 13 éves lányom ugyanez. Kivagyok tőle sokszor. Én szeretem a rendet, inkább be sem megyek a szobájába.

Mikor végre kiürül a szennyes, nincs több mosni való, akkor rendet rak, és kihord 5 mosás ruhát 🤦🏼‍♀️

Persze az a ruha szennyes már, ami 10 másodpercre hozzáért a bőréhez .

2021. dec. 10. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

"Minek rakjam el a ruhákat a szekrénybe, ha úgyis elő kell venni?"

Ez jó, én azt szoktam kérdezni apámtól, hogy "Minek eszel, ha úgyis éhes leszel?". :D

2021. dec. 10. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Az én lányom 14 évesen rendbe tartotta a szobáját, besegített elég sokat a lakásban. A szobájában hetente 1x takarított, porszívózott, 2 naponta összepakolta amit esetleg szétdúrt(tankönyvek).

Ilyenkor heti szinten kitakarította a tengerimalacai ketrecét is. Néha-néha bent maradt egy tányér, de azt másnap reggel ki is vitte. De a ruháit néha csak bedobta a szekrényben a polcra, később pakolta el.

A legdurvább az volt, mikor megfázott, és hagymát evett. Ám a héját, leesett darabokat a szobájában lévő kukájába dobta(5L kis fürdőszobai kuka). Napokig nem tudtam mi az a bűz, mire rájöttem.

2021. dec. 11. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!