Lányom fejébe vette hogy modell szeretne lenni. Kiskorában párszor elvittük őt fotózásokra ( 3 éves volt ekkor) apuka eröltette de aztán letiltottam neki. Most 15 éves és fotósok szerint van benne jövője. Megengedjem?
Na igen csak az olyan fotósnak lehet hinni, ilyen szöveg esetén aki nem kér pénzt, hanem még ő fizet, mert ha tényleg jó modell, akkor bizony pénzt termel a fotósnak.
És ezt semmilyen megvezető "kezdeti befektetés, portfólió" szöveggel nem lehet kimagyarázni, mert ezek busásan megtérülnek, ha kamuzik a fotós.
Amúgy én is fotós vagyok és valóban sok az átverés.
Hát szerintem ha 15 évesen ilyen életvitelt él, akkor max prosti lesz belőle, mint a többi magyar modellből.
És azt úgysem tudod megakadályozni, szerintem egy ennyi idős embert úgysem tudsz nevelni és nyilván nem is lehettél rá nagy hatással. Szerintem hagyd a francba ez egy elsüllyedt hajó, kár azt hinned bármiben is meg tudod akadályozni. majd ha ő is akarja változtat.
Most volt egy minisorozat, a Mildred Pierce, pont egy ilyen anyáról szól, mint te. És egy ilyen problémás lány a gyerek. persze valószínűleg nem gy problémás mint a tied, bár ki tudja.
Jaj, nem kell azert ennyire eltulozni a dolgot.
30 vagyok, diplomas, ferjezett anyuka. 15 evesen kiprobaltam a cigit, mint rengeteg mas 15 eves, sot az italt is. A flortolgetni meg mindenki szeret ilyen idos korban.
15 evesen nem oltoztem ugyan kihivoan (nem ugy mint az utobbi par evben, de nem a kozonseges kategoria).
En a fotozast sem tiltanam, viszont szigoruan szuloi felugyelettel, tehat menj vele te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!