Milyen büntetést adnátok 16 éves lányotoknak azért, hogy befestette a haját tiltásotok ellenére is?
Figyelj már kérdező, neked tetszene az, hogy a főnököd mondjuk kirúgna azért, mert egyik nap átfested a hajadat?
Ne őrüljél már meg...
Nem lilára vagy neonzöldre változtatta a színét, ettől nem lett sem rosszabb sem jobb tanuló, egyáltalán semmiben nem változott meg. Ugyanúgy a lányod.
Miért akarod TE megmondani, hogy SZERINTED mi áll neki jobban?
Ez olyan, mint amikor unokabátyám elment még 23 évesen egy Fradi meccsre Pestre. Amikor a nagymamám ezt megtudta, lehordta a lányát (aki ugye az én unokabátyám anyja), hogy miért engedted el? Ő meg kiröhögte, hogy egy 23 éves emberről beszélünk, nehogy már engedélyt kelljen kérnie a szüleitől, hogy megnézhessen egy meccset:D
Jelen esetben te is nevetséges vagy. Nem ordenáré hülyeséget csinált, hanem egy picit változtatott a külsején.
És ha neonzöld lett volna, esetleg lila? Akkor mit szólnál? :) Nekem olyan volt 16 évesen, mégis normális ember lettem. Szerintem feleslegesen felfújod.
Arra meg, hogy a "hatalmadnál" fogva tiltod meg neki, nem is észérvekkel, arra már mondani sem tudok semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!