Hol találok magamnak 17-20 év közötti lány útitársat a párizsi (főleg Disneylandes) utamhoz? 18/L (bővebben lent)
Kb 1(vagy 2,attól függ) hét múlva mennék 3 napra péntektől vasárnapig,de nincs kivel,ezért korombeli útitársat keresek.Ötletek?:)
A normális válaszokat előre is köszönöm!
attól függ szeretsz-e szexelni......
(Bocs de normális választ nem sikerült írni)
A két kommentet nem sikerült egybe zsúfolni,ha már úgyis értelmetlen,mert nem kapcsolódik szervesen a témához?! -.-
Az elsőre nem is válaszolok...bunkó vagy -_- ,a második kommentedre meg,képzeld,hogy van,nem is csak egy,több is,de van,aki nem szeretne jönni,van,akit a szülei nem engednek,és van,akinek nincs rá pénze.Most boldog vagy?! xDD
Nincs pasid?
Miért nem a szüleiddel mész?
Merészek a szüleid hogy elengednek (nem baszogatásból írtam)
Tudsz amúgy franciául?
Miért kéne franciául tudni? Nagyon civilizálatlan helyre kell menni ahhoz, hogy ne tudjanak az emberek angolul. Európában meg németül is.
18 éves. Sokan ilyenkor nem Disneylandbe mennek 3 napra egyedül, hanem au-pairnek hónapokra akár a világ másik végéig.
Tudok valamilyen szinten franciául,tanulom a suliban.Angolul meg erős középfokon beszélek,és mivel már voltam régebben pár napot,ezért tudom,hogy ott bőven lehet boldogulni az angollal is.Nos,ha annyira tudni akarod,nem,nincs "pasim"...nem mindenki kúrogat össze-vissza 14-15 éves korától kezdve.(Persze akinek jól esik tegye azt,nem az én posztom,hogy bárkit is elítéljek valami miatt.)Hmm,család...jó vicc.Anyukám már több,mint 6 éve meghalt.Mamám,akivel szoros volt a kapcsolatom,5 hónapja 1 év haldoklás után.Testvérem nincs.Apám meg hát...mindegy is.
Kedves kommentelő,aki esetleg eljönne!Azért most tettem fel a kérdést,mert előtte úgy volt,hogy apám mégis nagykegyesen eljönne(mert mikor mama élt,akkor még nagyban ígérgette,hogy elmegyünk nyaralásként ide akkor pár napra),de lemondta. -.-
Szóval remélem már mindenki boldog,hogy minden kérdésre válaszoltam... asdasd
Tényleg nem bántásból írtam... :-P
Ha nekem ilyen korú lányom lenne nem biztos hogy elengedném egy "idegen" országba.
Annyi rosszat hall az ember. :-(
keress rá és próbáld ki a couchsurfing-et! irtó jó dolog szerintem, én így voltam londonban két hétig és marhajó fej embereket ismertem meg, barátokat és hatalmas segítségeket, szóval szerintem mindenképp adj egy esélyt.
ja és a helyiek el tudnak vinni olyan helyekre amiket a turisták nem ismernek, vagy nem lehet róluk utikönyvekben olvasni, egy helynek teljesen más arcát tudják megmutatni amitől sokkal sokkal jobb lesz az egész. lehet valaki disneyland-be is elmenne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!